Για τον αδερφό του και την περιπέτεια που είχε με τον κορονοϊό μίλησε ο μετεωρολόγος Γιάννης Καλλιάνος αποκαλύπτοντας πως απέκτησε σακχαρώδη διαβήτη από τον ιό.

«Είχα πάθει παράνοια όταν ο αδερφός μου ήταν στο νοσοκομείο με κορονοϊό τον έπαιρνα κάθε μισή ώρα τηλέφωνο και το σήκωνε μία στις 10. Μαζί του νοσηλευόταν και ένα παιδί, αθλητικός τύπος αδύνατο πολύ και το άκουγα να βήχει. Ένας βήχας που ότι στο χειρότερο θρίλερ δεν τον είχα ακούσει» τόνισε ο μετεωρολόγος στην εκπομπή του Apla Μεσάνυχτα με την Ελεονώρα Μελέτη το βράδυ της Τετάρτης (10/2).

«Τον ρωτούσα πως είναι το παιδί και μου λέει καλυτερεύει αλλά εγώ δεν πάω καλά. Μου μιλούσε και λαχάνιαζε σαν να έτρεχε μαραθώνιο και μετά από 40 χιλιόμετρα να σε σταματά κάποιος με το μικρόφωνο και να σου μιλά» δήλωσε ο Γιάννης Καλλιάνος.

Όπως τόνισε αναφερόμενος στον αδερφό του μετά από 13 μέρες άκουσε ο οργανισμός του και ξεφύγαμε από τα δύσκολα. «Είχε κολλήσει ήδη και τα δυο του παιδιά, που το πέρασαν ελαφριά. Ευτυχώς δεν κόλλησε η γυναίκα του που είναι έγκυος» επεσήμανε.

«Έχει κληρονομήσει πλέον σακχαρώδη διαβήτη που δεν είχε ποτέ και υγρό στην καρδιά. Προς το παρόν κάνει ινσουλίνες μία δύο φορές την ημέρα, έφτασε το σάκχαρό του 450, έχει υγρό στην καρδιά κι έχουν αδυνατίσει τα πόδια του, έχουν μείνει μισά. Κρέμονται. Δεν είναι απλό πράγμα να κολλήσει κάποιος Covid και να το περάσει έτσι» σημείωσε.