Ένα κουρείο, αυτό του Χρήστου Καραφουλίδη, από την Πτολεμαΐδα, εδώ και χρόνια στήνει τη δική του κάλπη σε κάθε εκλογές. Και πέφτει, σχεδόν πάντα, μέσα!

Τις προηγούμενες φορές, όπως λέει ο κουρέας, το αποτέλεσμα ήταν το ίδιο με το επίσημο αποτέλεσμα των εκλογών. Σήμερα, μια ώρα πριν ολοκληρωθεί η εκλογική διαδικασία σε όλη τη χώρα, ο κ. Καραφουλίδης δημοσιοποίησε τα αποτελέσματα της κάλπης που άνοιξε στις 23 Οκτωβρίου στο κουρείο και καταμέτρησε την εκλογική προτίμηση των δημοτών του Δήμου Εορδαίας.

Η καταμέτρηση των ψήφων έγινε παρουσία δικηγόρων και σύμφωνα με τα αποτελέσματα, σε σύνολο 334 ψηφισάντων, η Παρασκευή Βρυζίδου επικεφαλής του ανεξάρτητου συνδυασμού «Δημιουργική Ενότητα» έλαβε 131 ψήφους (ποσοστό 40%), ο νυν δήμαρχος Πτολεμαϊδας και υποψήφιος δήμαρχος με την υποστήριξη της Νέας Δημοκρατίας Γρηγόρης Τσιούμαρης, 86 ψήφους (ποσοστό 26%), ο Λάζαρος Λωτίδης, υποψήφιος δήμαρχος με την υποστήριξη του ΠΑΣΟΚ, 56 ψήφους (ποσοστό 17%) και η Βασιλική Στεργίου από τη «Λαϊκή Συσπείρωση» 26 ψήφους (ποσοστό 8%). Τα λευκά ψηφοδέλτια ήταν 33 (ποσοστό 10%) ενώ καταμετρήθηκαν και δύο άκυρα ψηφοδέλτια.

Το μόνο που απομένει είναι η ανακοίνωση των επίσημων αποτελεσμάτων από το υπουργείο Εσωτερικών, ώστε να διαπιστωθεί αν και φέτος η κάλπη του κ. Καραφουλίδη ανέδειξε τον δήμαρχο της περιοχής.

Πηγή: salonicanews.blogspot.com