Σαν να μην πέρασε μια μέρα

Συγκίνηση στο μνημόσυνο του σμηναγού Κώστα Ηλιάκη που έπεσε την ώρα του καθήκοντος


ΕΛΛΑΔΑ
18:34
23/05/2014
Σαν να μην πέρασε μια μέρα
3
loading

Η μνήμη του Έλληνα Ίκαρου του ήρωα σμηναγού Κώστα Ηλιάκη παραμένει ζωντανή! Οκτώ χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από το χαμό του παλικαριού.

Όπως αναφέρει το flashnews.gr, δεν τον ξεχνάει κανείς κι αυτό ήταν για μια ακόμη φορά ορατό στο κοιμητήριο του Αγίου Λουκά στο μνημόσυνο που γίνεται κάθε χρόνο σε πιο κλειστό κύκλο μιας και η πολιτεία τον τιμά στην Κάρπαθο με όλες τις τιμές που πρέπουν σε ένα ήρωα, κοντά στον τόπο της θυσίας του.

Ο αδελφός του Φίλιππος, μίλησε για τη θυσία του Κώστα αλλά και τις συνεχιζόμενες προκλήσεις των Τούρκων στο Αιγαίο. «Θέλω να πω ευχαριστώ σε όλους τους Έλληνες που με κάθε τρόπο, με κάθε μέσο, κρατάνε ζωντανή τη μνήμη του», ανέφερε μεταξύ άλλων.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

3
σχόλια
 1. avatar Ομηρος ομηρόπουλος

  ΣΑΝ ΝΑ ΜΗ ΠΕΡΑΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥ !! ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΚΑΡΦΙ ΒΑΘΙΑ ΜΠΗΓΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥΣ !! ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΑΠΛΑ ΛΕΜΕ \" Α ΝΑΙ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΗΡΩΑΣ \" ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΖΑΠΙΝΚ !!

 2. avatar iakovos

  παλικάρι μου δυστιχος για εσένα έπεσες για ανθρώπους που δεν το αξίζουν έπεσες για αυτούς που για την σημαία που έδωσες την ζωή σου την πούλησαν και την πήρε ο άνεμος ο θεός να ανάπαυση την ψυχή σας ήρωες

  1. avatar ax_koula

   ++++++ @ iakovos !

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει