Ένα C-130 έχει θα μεταφέρει από τη Σάμο στην Αθήνα ένα 14χρονο παιδί το οποίο έχει τραυματιστεί από τον σεισμό τον φονικό σεισμό των 6,7 Ρίχτερ.

Όπως ανέφερε η ΕΡΤ το C-130 αυτή την ώρα έχει απογειωθεί με προορισμό τη Σάμο, προκειμένου να παραλάβει το 14χρονο παιδί που έχει τραυματιστεί σοβαρά.

Συγκεκριμένα το παιδί, όπως μετέδωσε το κρατικό κανάλι, φέρει σοβαρά κατάγματα και θα διακομισθεί στο Αγλαΐα Κυριακού.

Ισχυρός σεισμός στη Σάμο: Καταπλακώθηκαν από τοίχο δύο παιδιά

Συναγερμός σήμανε το μεσημέρι της Παρασκευής (30/10) στο κέντρο της Σάμου όπου δύο παιδιά καταπλακώθηκαν από τοίχο που κατέρρευσε.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε η ΕΡΤ και τα δύο ανήλικα ανασύρθηκαν νεκρά από τα συντρίμμια όπου είχαν εγκλωβιστεί και πρόκειται για μαθητές λυκείου και συγκεκριμένα ένα αγόρι και ένα κορίτσι, ηλικίας 17 και 15 ετών αντίστοιχα.

Τα παιδιά, όπως μετέδωσε το κρατικό κανάλι, είναι από διαφορετικές οικογένειες με τους τους γονείς τους να τα ψάχνουν για περίπου μία ώρα και να μην έχουν δηλώσει την εξαφάνισή τους διότι δεν πήγε το μυαλό τους στο κακό.

Όλο το νησί της Σάμου θρηνεί για την τραγωδία με τα δύο παιδιά, τα οποία βρήκαν τον θάνατο με τραγικό τρόπο επιστρέφοντας από το σχολείο τους.

*Φωτογραφία αρχείου