Το συναρπαστικό ταξίδι στο Διάστημα ξεκίνησε και πολλές μαμάδες με τα παιδιά τους το απολαύσανε! Το River West από τις 26 Απριλίου δίνει τη δυνατότητα στους μικρούς του φίλους, ηλικίας 5-10 ετών, να γίνουν αστροναύτες για 1 ημέρα και να ανακαλύψουν από κοντά όλα τα μυστικά του διαστήματος, μέσα από τη διαδραστική έκθεση «Kids on the Moon».

Μεταξύ του κόσμου που επισκέφθηκε την έκθεση συναντήσαμε και διάσημες μαμάδες που έζησαν την εμπειρία του διαστήματος και διασκέδασαν με τα παιδιά τους. Η Ελένη Πετρουλάκη με τις 2 κόρες της, η Νόνη Δούνια με τα παιδιά της, η Κορίνα Στεργιάδου με τα παιδιά της και η Νική Κάρτσωνα με το γιό της.

Όλα τα παιδιά είχαν τη μοναδική ευκαιρία μέσα από ένα ειδικά διαμορφωμένο χώρο προσομοίωσης να «πατήσουν» στη Σελήνη και να ζήσουν κάποιες από τις εμπειρίες που βιώνουν οι πραγματικοί αστροναύτες στο διάστημα, λαμβάνοντας το δίπλωμα «του 1ου Έλληνα αστροναύτη».

Η έκθεση λειτουργεί σαν ένας «εκπαιδευτικός οδηγός», με πλούσιο οπτικο-ακουστικό υλικό και διαδραστικές εφαρμογές που πυροδοτούν τη φαντασία και την περιέργεια των μικρών εξερευνητών, προσκαλώντας τους να γνωρίσουν ακόμα καλύτερα την ιστορία της εξερεύνησης του διαστήματος, από την εποχή του προγράμματος Apollo μέχρι και σήμερα.

Από τις 25 Απριλίου έως τις 17 Μαΐου, η έκθεση «KIDS ON THE MOON» που γύρισε όλο τον κόσμο και μάγεψε μικρούς & μεγάλους, «προσγειώνεται» στο RIVER WEST!

Η έκθεση «Ταξίδι στη Σελήνη» είναι ανοιχτή για το κοινό:

– Καθημερινές: 17.00 – 21.00

– Σάββατα: 11.30 -19.30

– Και την Κυριακή 4 Μαΐου 2014 (11.30 – 19.30)