Οι περισσότεροι τον θυμούνται από την τηλεοπτική σειρά «Εμείς κι Εμείς», η οποία αρκετές φορές προβάλλεται σε επανάληψη. Λίγοι όμως ξέρουν ποιος πραγματικά είναι ο Τάσος Περζικιανίδης, αφού, όπως παραδέχεται ο ηθοποιός στην τηλεόραση δεν έκανε τόσα πολλά πράγματα για να τον θυμούνται. Στο θέατρο όμως ποτέ δε σταμάτησε την πορεία του.

Ανήκει στο δυναμικό του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά στο newsbeast.gr.

Ο ηθοποιός μένει μόνιμα στη Θεσσαλονίκη και στον ελεύθερό του χρόνο διαβάζει, σερφάρει στο Διαδίκτυο και ενημερώνεται για τις εξελίξεις.

Όταν τον ρωτούν νεότεροί του εάν θα ήταν εύκολο να ασχοληθούν με την υποκριτική, εκείνος τους απαντά να το κάνουν μόνο όσοι αγαπούν πραγματικά το θέατρο. Ωστόσο, φροντίζει να τους ενημερώνει για τις δυσκολίες του επαγγέλματος γιατί κι εκείνος πέρασε πολλά.

«Η τηλεόραση με διέγραψε. Δεν την διέγραψα εγώ», λέει όταν τον ρωτούν αν θα επέστρεφε στη μικρή οθόνη. Και είναι υπέρ των ελληνικών σειρών που έχουν αρχίσει και προβάλλονται και κατά των τουρκικών.

Δηλώνει οργισμένος για την κατάσταση που επικρατεί γύρω μας και πιστεύει ότι ντροπιάζουν ακόμη και πρόσωπα του παρελθόντος που άφησαν το στίγμα τους στην πολιτική.

Δείτε εδώ όλα τα πρόσωπα της στήλης «Πού βρίσκεται σήμερα;».