Η Νίνα Βλάχου είναι από τις πιο γνωστές Ελληνίδες δημοσιογράφους. Αρθρογραφούσε σε διάφορα περιοδικά και εφημερίδες ενώ συνεργάστηκε και με πολλούς ραδιοφωνικούς σταθμούς. Πλέον όμως, μέσα από την ενασχόλησή της με τα κοινά, προσφέρει στην πόλη της.

Έχει παρακολουθήσει δημοσιογραφικές σπουδές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και γνωρίζει πολύ καλά αγγλικά και γαλλικά.

Είναι ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου «Φίλων Ιδρύματος Αστέγων» του δήμου Αθηναίων, μέλος του Φιλανθρωπικού Συλλόγου «Κρίκος Ζωής», της Παναθηναϊκής Οργάνωσης Γυναικών, του ιστορικού Ζηρινείου Ομίλου Νεανίδων ΖΑΟΝ, του οποίου διετέλεσε την τελευταία διετία Πρόεδρος, του Πανελλήνιου Αθλητικού Ομίλου Γυναικών «Η Καλλιπάτειρα» κ.ά.

Η Νίνα Βλάχου, όπως λένε άνθρωποι που τη γνωρίζουν, προσπαθεί ως αντιδήμαρχος Κηφισιάς να κάνει ό,τι καλύτερο για την πόλη της. Της αρέσει άλλωστε η ενασχόλησή της με τα κοινά και γι’ αυτό συνεχίζει ενεργά. Λατρεύει όμως και τα αδέσποτα γι’ αυτό και σε συνεργασία με το δήμο της περιοχής αλλά και με έναν σύλλογο προσφέρουν φροντίδα στα «κατοικίδια της γειτονιάς», όπως τα αποκαλεί. Έτσι, από κοινού με τον σύλλογο προσφέρουν φροντίδα, στέγη και περίθαλψη στα αδέσποτα και μόλις αυτά γίνουν καλά τα επιστρέφουν πάλι στο χώρο από τον οποίο τα μάζεψαν. Στην Κηφισιά, όλα τα αδέσποτα έχουν τοποθετημένα τσιπάκια και είναι καταγεγραμμένα στο δήμο. Έτσι, μπορεί ο καθένας, όπως λέει, να τηλεφωνεί στο δήμο και να ενημερώνει ή να κάνει παράπονα.

Η Νίνα Βλάχου εκτός των άλλων, ως δημοσιογράφος, παρακολουθεί τις εξελίξεις, γνωρίζει τις δυσκολίες με τις οποίες έχουν έρθει αντιμέτωποι οι πολίτες και πιστεύει σε καλύτερες μέρες.

Στον ελεύθερό της χρόνο διαβάζει και περνά το χρόνο της με πολύ καλούς της φίλους.

Δείτε εδώ όλα τα πρόσωπα της στήλης «Πού βρίσκεται σήμερα;».