Διακρίθηκε με τη φανέλα του Ολυμπιακού ως αριστερός μπακ. Ο Γρηγόρης Γεωργάτος την περίοδο 1991-1992 έκανε το ντεμπούτο του στην Α’ Εθνική με τη φανέλα της Παναχαϊκής και μετά από περίπου πέντε χρόνια πήρε μετεγγραφή για τον Ολυμπιακό με τον οποίο κατέκτησε τρία πρωταθλήματα.

Μάλιστα την τελευταία χρονιά, παρά τον αμυντικό του ρόλο, ήταν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του.

Την περίοδο 1998-1999 ο ποδοσφαιριστής σε έναν αγώνα για το Champions League εναντίον της Γιουβέντους εντυπωσίασε τους παράγοντες της Ίντερ με αποτέλεσμα να ενταχθεί στο δυναμικό της ιταλικής ομάδας. Στη Serie A είχε 28 συμμετοχές και 2 γκολ με την ομάδα της Ίντερ, όμως την επόμενη περίοδο 2000-2001 επέστρεψε ως δανεικός στον Ολυμπιακό.

Με το τέλος του δανεισμού του επανήλθε στην Ίντερ, δεν κατάφερε όμως να ξαναγίνει βασικός, καθώς ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς, αγωνιζόμενος σε 12 μόλις αγώνες, σκοράροντας μία φορά.

Μετά το δεύτερο πέρασμά του από την Ιταλία, ο Γεωργάτος επέστρεψε στην Ελλάδα, αγωνιζόμενος με την ΑΕΚ.

Τον Ιανουάριο του 2004 επέστρεψε και πάλι στους ερυθρόλευκους, κατακτώντας τη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα.

Τις επόμενες δύο χρονιές κατέκτησε ισάριθμα νταμπλ και όταν στο τέλος της περιόδου 2006 έληγε το συμβόλαιό του, ο Γεωργάτος εξέφρασε την επιθυμία του να ολοκληρώσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό, την οποία ο τότε πρόεδρος της ομάδας, Σωκράτης Κόκκαλης, έκανε πράξη, καθώς ο παίκτης υπέγραψε συμβόλαιο ενός ακόμα έτους.

Την τελευταία του χρονιά στον Ολυμπιακό κατέκτησε το 7ο του πρωτάθλημα έχοντας 8 συμμετοχές με την ερυθρόλευκη φανέλα.

Τον Ιούνιο του 2007 ανακοίνωσε την απόφασή του να ασχοληθεί με τα διοικητικά της Παναχαϊκής.

Εδώ και λίγο καιρό όμως, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής έχει επιστρέψει στην αγαπημένη του ομάδα από ένα άλλο πόστο. Είναι ο γενικός αρχηγός των ακαδημιών των ερυθρολεύκων. Η θέση που του ανατέθηκε και το γεγονός ότι επέστρεψε στον Πειραιά μετά από έξι χρόνια τον έχουν χαροποιήσει ιδιαίτερα.

Ο Γρηγόρης Γεωργάτος πιστεύει στο ταλέντο των νέων ανθρώπων, ξεκαθαρίζει όμως ότι όλα επιτυγχάνονται μέσα από σκληρή δουλειά, πειθαρχία και παιδεία. Και γι’ αυτό προσθέτει ότι πάνω από όλα μετρά η δουλειά και η προπόνηση.

Δείτε εδώ όλα τα πρόσωπα της στήλης «Πού βρίσκεται σήμερα;».