Όπως κάθε χρόνο τέτοια εποχή, ο Σύλλογος Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες «Το Εργαστήρι» ετοιμάζει με πυρετώδεις ρυθμούς τη μεγάλη γιορτή του χειμώνα, το «Χριστουγεννιάτικο πανηγύρι της αγάπης» που θα φιλοξενηθεί στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του μετρό Συντάγματος το Σάββατο 14 & την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου.

Μέσα στο εορταστικό κλίμα των ημερών, ο Σύλλογος καλεί όλους τους παλιούς και νέους φίλους του να περάσουν μαζί όμορφες ώρες και να γίνουν κοινωνοί της ευαισθησίας και της πανανθρώπινης αγάπης προς εκείνους τους συνανθρώπους που χρειάζονται την φροντίδα.

Στη γιορτή θα υπάρχει πλούσια λαχειοφόρος αγορά αλλά και τα χειροτεχνήματα που με πολύ μεράκι ετοιμάζουν όλη τη χρονιά οι νέοι του Συλλόγου και μια πλούσια γκάμα προϊόντων που γνωστές εταιρίες έχουν προσφέρει στο «Πανηγύρι της Αγάπης».

«Η παρουσία σας και η συνδρομή σας θα μας δώσει δύναμη και αισιοδοξία και θα ενισχύσει τις προσπάθειές μας για το παρόν και το μέλλον των νέων μας», αναφέρει ο Σύλλογος σε ανακοίνωσή του.