Οι περισσότεροι τον θυμάστε από τη συμμετοχή του στο «Fame Story». Ο Κωνσταντίνος Θαλασσοχώρης όμως ξεκίνησε τις μουσικές του σπουδές σε ηλικία 9 ετών στο «Ελληνικό Ωδείο» των Ιωαννίνων, συνέχισε στο αντίστοιχο του Ναυπλίου καθώς και στο παράρτημα του Εθνικού Ωδείου στο Περιστέρι.

Την περίοδο της εφηβείας, στο Ναύπλιο, με φίλους του έφτιαξε το δικό του συγκρότημα και ήρθε για πρώτη φορά σε επαφή με το κοινό. Στα 18 του κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό τραγουδιού στην Αργολίδα.

Ο μουσικός είναι απόφοιτος του τμήματος μάρκετινγκ του ΤΕΙ Θεσσαλονίκης. Τα φοιτητικά του χρόνια, που έζησε στη συμπρωτεύουσα εμφανίστηκε για τέσσερα συνεχόμενα χρόνια σε διάφορες μπουάτ, μικρά ρεμπετάδικα και καφέ. Εκείνη την περίοδο, στην Θεσσαλονίκη, συνέθεσε «Το φόρεμα το θαλασσί» που αργότερα τραγουδήθηκε αρκετά.

Μετά το πτυχίο του υπηρέτησε σαν Έφεδρος Αξιωματικός των Τεθωρακισμένων, για να επιστρέψει στην Αθήνα 21 μήνες αργότερα. Περίπου το 2013 συμμετείχε στην μουσικοθεατρική ομάδα του Σταμάτη Κραουνάκη στην «ΑΘΗΝΑΪΔΑ». Μια 11μελής ομάδα που μαθήτευε κάτω από τις οδηγίες του και επιλέχθηκε ύστερα από αυστηρή οντισιόν.

Τον Μάρτη του 2004 ο Κωνσταντίνος Θαλασσοχώρης συμμετείχε στην τηλεοπτική εκπομπή «FAME STORY».

Στη συνέχεια έκανε μια σειρά εμφανίσεων ανά την Ελλάδα, την Κύπρο, τις Η.Π.Α. και τον Καναδά με το σχήμα του τηλεοπτικού μουσικού παιχνιδιού. Ήρθε σε επαφή με τη δισκογραφική εταιρία «ΛΥΡΑ», με την οποία υπέγραψε συμβόλαιο και εντάχθηκε στο δυναμικό της. Το επόμενο βήμα του Κωνσταντίνου Θαλασσοχώρη, ήταν το πρώτο του προσωπικό cd με τίτλο «Κάτι δυνατό». Γι’ αυτόν έγραψαν οι Γιάννης Σπανός σε στίχους Μιχάλη Αββατάγγελου, Στέλιος Ρόκκος, ο «Λάκης με τα ψηλά ρεβέρ», ο Νίκος Παπαδόπουλος σε στίχους Βίκης Γεροθόδωρου, ο Γιάννης Νικολάου σε στίχους Γιώργου Κρητικού και ο Δημήτρης Λίβανος. Στον ίδιο δίσκο υπάρχουν και δύο συνθέσεις δικές του. Το «Βράδια» και το «Ρούχο πεταμένο».

Σήμερα, ο Κωνσταντίνος Θαλασσοχώρης, όπως λέει στο newsbeast.gr, θα εμφανίζεται κάθε Παρασκευή, από τις 29 Νοεμβρίου, στο Stage 25 με ένα νέο πρόγραμμα που βασίζεται πολύ στο χιούμορ και στην επικοινωνία. «Αισθάνθηκα την ανάγκη να το διασκεδάσουμε φέτος. Το Stage 25 βρίσκεται στο κέντρο του Περιστερίου ενώ τις Κυριακές από 1η Δεκεμβρίου, δίνουμε ραντεβού στο “Da Vinci|” στην Αγ. Παρασκευή από νωρίς με dj warm up set και live τραγούδια», αναφέρει. Και μάλιστα στέκεται και στη συνεργασία του με τον Νίκο Μουρατίδη, έναν από τους πιο σημαντικούς ανθρώπους της μουσικής στην Ελλάδα. «Ο κ. Μουρατίδης επιμελείται και σχεδιάζει τα πάντα γύρω από μένα και μαζί φτιάχνουμε και τα προγράμματα των live εμφανίσεων μου», συμπληρώνει.

Χόμπι του είναι η μουσική, η δημιουργία, η μελέτη σε ακούσματα που κεντρίζουν το ενδιαφέρον του. «Επίσης μου αρέσει να διαβάζω, να βρίσκομαι με φίλους και βέβαια πρέπει να αναφέρω ότι όλα αυτά πια, συμβαίνουν με βάση τις απαιτήσεις και τις επιθυμίες του γιου μου, ο οποίος καθορίζει τι είναι για μένα ελεύθερος χρόνος. Είναι δυόμιση ετών και είναι η πιο ωραία περίοδος για να πάρεις και να δώσεις πράγματα σε μια τέτοια σχέση. Είμαι ευτυχισμένος που το ζω», λέει αναφερόμενος στο παιδί του.
Θα συμβούλευε τους νέους να ασχοληθούν με τη μουσική παρά τη δύσκολη εποχή. Όμως, πιστεύει ότι πάντοτε τα πράγματα ήταν δύσκολα. «Ποτέ δεν ήταν εύκολη η κατάσταση. Όταν ασχολείσαι με τη μουσική δεν περιμένεις κάτι από τον κόσμο και την αγορά. Ο κόσμος και η αγορά περιμένει κάτι από ‘σένα. Αυτό θα ήταν η δική μου συμβουλή», τονίζει.

Αναφερόμενος στο μουσικό ριάλιτι υποστηρίζει ότι: «Εγώ ίσως στάθηκα τυχερός γιατί πάντα αναζητούσα την πρόκληση, την ανανέωση… Μαζί με τα μουσικά projects, ασχολήθηκα με το θέατρο, το ραδιόφωνο, τη γραφή κειμένων… Παρακολουθώ όσα παραπάνω καλλιτεχνικά δρώμενα στην πόλη, γίνεται. Δεν απαξιώ κανένα πρόσωπο και το κυριότερο (κατά τη γνώμη μου) παρατηρώ τα σημεία. Τα σημεία και οι λεπτομέρειες δίνουν συνέχεια νέα οράματα και κατευθύνσεις».

Μιλάει όμως και για το ότι πολλοί καλλιτέχνες πλέον εμφανίζονται σε καφέ μπαρ και υποστηρίζει ότι είναι όμορφο να πίνεις το ποτό σου και να ακούς έναν καλλιτέχνη αρκετά φθηνά.

Ετοιμάζει μάλιστα και νέα δισκογραφική δουλειά υπό την καθοδήγηση του Νίκου Μουρατίδη.

Δείτε εδώ όλα τα πρόσωπα της στήλης «Πού βρίσκεται σήμερα;».