Ο γνωστός ηθοποιός γεννήθηκε στη Βέροια. Τελείωσε τη Δραματική Σχολή Θεσσαλονίκης με άριστα και από τότε έχει παίξει σε όλα τα είδη του θεάτρου. Έχει επίσης συμμετάσχει σε πολλές ταινίες στον κινηματογράφο και σε πολλές τηλεοπτικές σειρές.

Ο Παύλος Κοντογιαννίδης έχει κερδίσει τρία θεατρικά βραβεία και ένα κινηματογραφικό. Ασχολείται όμως και επαγγελματικά με το τραγούδι, σαν ερμηνευτής και στιχουργός.

Αυτή την περίοδο, όπως λέει στο newsbeast.gr, περιμένει πώς και πώς την επιστροφή του στην τηλεόραση αφού θα συμμετάσχει στη σειρά «Τρίχες», της οποίας τα γυρίσματα δεν έχουν αρχίσει ακόμη. Ασχολείται όμως και με την πολιτική, αφού υπήρξε υποψήφιος με τους Ανεξάρτητους Έλληνες και δηλώνει έτοιμος να βάλει ξανά υποψηφιότητα όποτε γίνουν εκλογές.

Εκτός της υποκριτικής όμως και της ενασχόλησής του με την πολιτική, έχει δημιουργήσει και ένα γκρουπ με το οποίο παίζουν μουσική σε διάφορα μαγαζιά της Αθήνας. Παράγει όμως και τα δικά του προϊόντα σε ένα χώρο στο Βαρνάβα. Καλλιεργεί διάφορα προϊόντα για εκείνον και τους φίλους του και είναι πολύ ευχαριστημένος για τις δραστηριότητές του.

Πάντως, επηρεασμένος και εκείνος από την κρίση, πιστεύει ότι πρέπει ο κόσμος να αντιδράσει και να διεκδικήσει μία καλύτερη ζωή.

Δείτε εδώ όλα τα πρόσωπα της στήλης «Πού βρίσκεται σήμερα;».