Το εμπορικό κέντρο River West δίνει χρώμα στον Νοέμβριο μετατρέποντας τους κοινόχρηστους διαδρόμους του σε ειδικά διαμορφωμένους Χώρους δημιουργικής απασχόλησης, με την υπογραφή της Lego.

Από την 1η και μέχρι τις 23 Νοεμβρίου, το RIVER WEST θα φιλοξενεί σε όλους τους κοινόχρηστους διαδρόμους του, χώρους δημιουργικής απασχόλησης ειδικά διαμορφωμένους από τη LEGO®, μετατρέποντας το εμπορικό κέντρο στον απόλυτο προορισμό για μπαμπάδες και μαμάδες που θέλουν να κάνουν τα ψώνια τους μαζί με τα μικρότερα μέλη της οικογένειας!

Οι χώροι δημιουργικής απασχόλησης LEGO® θα λειτουργούν Δευτέρα με Παρασκευή από τις 5μμ μέχρι τις 9μμ, για τους γονείς που θέλουν να απολαύσουν την απογευματινή τους βόλτα στο RIVER WEST και να χαλαρώσουν συνοδεύοντας τα παιδιά τους στο παιχνίδι με τα LEGO®.

Τα Σάββατα, ως παραδοσιακή μέρα για βόλτα και παιχνίδι, οι ώρες λειτουργίας θα είναι από τις 11πμ μέχρι και τις 7μμ. Για όσους δεν προλάβουν ή δεν χορτάσουν το παιχνίδι την πρώτη εβδομάδα, θα έχουν την ευκαιρία να διασκεδάσουν και την Κυριακή, 3 Νοεμβρίου, από τις 11πμ μέχρι τις 6μμ!

Οι μικροί μας φίλοι που θα παίξουν με LEGO® στο RIVER WEST, εκτός από την ατελείωτη διασκέδαση, θα λάβουν αναμνηστικό δωράκι LEGO® και δίπλωμα κατασκευαστή LEGO®!Την τελευταία ημέρα, 23 Νοεμβρίου, μια μεγάλη κλήρωση θα περιμένει 5 υπέρ-τυχερούς, που θα κερδίσουν 5 δώρα LEGO® συνολικής αξίας 1040 ευρώ.

Αυτό τον Νοέμβριο, το RIVER WEST εκτός από τον απόλυτο προορισμό για τις αγορές της νέας σεζόν, μετατρέπεται και σε έναν μαγικό κόσμο γεμάτο παιδικά χαμόγελα και παιχνίδι με LEGO®!