Σε εξέλιξη βρίσκονται οι αντιφασιστικές εκδηλώσεις που διοργανώνει ο Αντιφασιστικός Συντονισμός Επιτροπών, Συλλογικοτήτων, Πρωτοβουλιών Αθήνας – Πειραιά.

Οι διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν στην Πλατεία Βικτωρίας και έκαναν πορεία προς την περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα με τη συμμετοχή αντιρατσιστικών και μεταναστευτικών οργανώσεων, αντιφασιστικών κινήσεων και συνελεύσεων κατοίκων του κέντρου της Αθήνας, εκπαιδευτικών από τοπικές ΕΛΜΕ, διοικητικών υπαλλήλων από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο καθώς και της δημοτικής παράταξης στο δήμο Αθηναίων, Ανοιχτή Πόλη.

Στη συνέχεια, στην πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα προγραμματίζονται πολιτιστικά δρώμενα με μουσικούς και καλλιτέχνες του θεάτρου του δρόμου.

Στο μεταξύ, η Χρυσή Αυγή προγραμματίζει τη δική της συγκέντρωση, με συγκέντρωση αρχικά μπροστά στα γραφεία της στην οδό Δηλιγιάννη, κοντά στον σταθμό Λαρίσης.

Η «Κίνηση Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή»  καλεί σε ματαίωση της συγκεκριμένης συγκέντρωσης και προγραμματίζει πορεία μέχρι το Σταθμό Λαρίσης.