Θεσσαλονίκη: Παράσταση διαμαρτυρίας για τον ΟΑΣΘ

«Να έρθουν εδώ και τώρα νέα λεωφορεία»


ΕΛΛΑΔΑ
17:11
28/11/2019
Θεσσαλονίκη: Παράσταση διαμαρτυρίας για τον ΟΑΣΘ
1
loading

Παράσταση διαμαρτυρίας για την κατάσταση που επικρατεί στις αστικές συγκοινωνίες στην πόλη της Θεσσαλονίκης, πραγματοποίησαν έξω από τα γραφεία του ΟΑΣΘ μέλη της Πρωτοβουλίας Εργαζομένων-Φοιτητών- Συνταξιούχων και Ανέργων, διεκδικώντας «να έρθουν εδώ και τώρα νέα λεωφορεία, να σταματήσει το ξεπούλημα του οργανισμού στα ΚΤΕΛ, να αυξηθούν άμεσα τα δρομολόγια σε όλες τις γραμμές και να είναι ασφαλής, φθηνή και ανθρώπινη η μετακίνηση στην πόλη».

Η εκπρόσωπος της Πρωτοβουλίας, Φωτεινή Σαλονικίδου, επισήμανε: «Δεν ακούμε λόγια, θέλουμε έργα, θέλουμε να έρθουν άμεσα νέα λεωφορεία, να αυξηθούν τα δρομολόγια σε όλες τις γραμμές και να σταματήσει το ξεπούλημα του οργανισμού στο ΚΤΕΛ, γιατί δεν λύνει τίποτα απολύτως και εγκυμονεί κινδύνους να αυξηθούν τα εισιτήρια».

Σε ολιγόλεπτη συνάντηση αντιπροσωπείας τους με τον διευθύνοντα σύμβουλο του ΟΑΣΘ, Γιώργο Σπανό, αφού του επέδωσαν ψήφισμα διαμαρτυρίας με τις θέσεις τους, ο ίδιος τούς είπε ότι «για την επόμενη διετία τουλάχιστον δεν είναι εφικτό να κυκλοφορήσουν στους δρόμους νέα αστικά λεωφορεία». Αυτό τουλάχιστον υποστήριξε μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η εκπρόσωπος της πρωτοβουλίας, Φωτεινή Σαλονικίδου. Μάλιστα, η ίδια επισήμανε ότι έκλεισαν επίσημα συνάντηση με τον πρόεδρο του ΟΑΣΘ, Γιώργο Σκόδρα, για τις 9/12 στις 11 το πρωί.

Στο μεταξύ, μέλη της πρωτοβουλίας κατήγγειλαν προσπάθεια τρομοκράτησης τους σε κινητοποίηση που επιχείρησαν νωρίς το πρωί στον νέο σιδηροδρομικό σταθμό, όπου προσπάθησαν να κάνουν διαμαρτυρία στη γραμμή «10». Συγκεκριμένα, όπως επισήμανε η κ. Σαλονικίδου, δεν τους επιτράπηκε να αναρτήσουν πανό στο λεωφορείο της γραμμής 10, «ούτε να μοιράσουν ενημερωτικά φυλλάδια και να διαμαρτυρηθούν για την κατάσταση στις αστικές συγκοινωνίες της Θεσσαλονίκης». «Μας εμπόδισε η διοίκηση του οργανισμού να κάνουμε τη διαμαρτυρία μας, να αναρτήσουμε το πανό και να μοιράσουμε τις διακηρύξεις μας, καλώντας την αστυνομία και προσπαθώντας να μας τρομοκρατήσουν», δήλωσε η κ. Σαλονικίδου.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar ΠΟΥ ΗΣΑΣΤΑΝ ?????

    ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΟΑΣΘ ...ΗΤΑΝ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ...ΠΑΠΑΣ ....Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ
    ΠΟΥ ΡΗΜΑΞΕ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ????ΑΠΩΡΩ ΤΩΡΑ ΣΑΣ ΕΠΙΑΣΕ Η ΚΑΨΑ ....ΜΟΛΙΣ ΑΝΕΛΑΒΕ Ο ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ????

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει