Πρωτοπορώντας στον θεσμό των υποτροφιών και καλωσορίζοντας χιλιάδες νέους κάθε χρόνο στην εκπαιδευτική του οικογένεια σε Αθήνα, Πειραιά, Γλυφάδα και Θεσσαλονίκη, το ΙΕΚ ΑΛΦΑ προχωρά ένα βήμα παραπέρα, με τη θεσμοθέτηση και προκήρυξη δύο Υποτροφιών Σπουδών στη Μουσική Τεχνολογία & Ηχοληψία, αφιερωμένων στον κορυφαίο δημιουργό Μίμη Πλέσσα!

Ένα όνομα, μια ιστορία, 70 χρόνια δημιουργίας! Μια μουσική παρακαταθήκη που μεγάλωσε 3 γενιές και παραμένει διαχρονική και σύγχρονη έως τις μέρες μας!

Εξάλλου, το ΙΕΚ ΑΛΦΑ –ο κορυφαίος εκπαιδευτικός φορέας της χώρας μας, με αποδείξεις τις πρωτιές των σπουδαστών του σε όλους τους τομείς και την επαγγελματική αποκατάσταση και επιτυχία των αποφοίτων του- με χαρά ανακοινώνει τη συνεργασία του με τη «Music & Drama Productions», Εταιρεία Παραγωγής Μουσικών & Θεατρικών Θεαμάτων του Μαυρίκιου Μαυρικίου, η οποία ανέλαβε με τους πλέον εξειδικευμένους επαγγελματίες, καθηγητές και ηχολήπτες, τον -υψηλών προδιαγραφών- σχεδιασμό του τμήματος Μουσικής Τεχνολογίας & Ηχοληψίας του ΙΕΚ ΑΛΦΑ, σε Αθήνα, Πειραιά, Γλυφάδα και Θεσσαλονίκη.

Μεγάλος μουσικός διαγωνισμός -Διαδικασία Συμμετοχής*

Θες να διεκδικήσεις μία από τις δύο υποτροφίες σπουδών «Μίμης Πλέσσας»; Δες πώς!

1. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να δημιουργήσουν μια διασκευή-remix ενός τραγουδιού του Μίμη Πλέσσα, επιλέγοντας ελεύθερα από το ευρύ
ρεπερτόριό του, χρησιμοποιώντας την αισθητική και τις γνώσεις τους.
2. Το αποτέλεσμα πρέπει να αποσταλεί στο e-mail: [email protected] σε μορφή mp3 και wav, μαζί με ένα σύντομο βιογραφικό του κάθε υποψηφίου.
3. Στο θέμα του e-mail να αναγράφεται υποχρεωτικά: ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ «ΜΙΜΗΣ ΠΛΕΣΣΑΣ».
4. Κριτική επιτροπή, με επικεφαλής τον κ. Μίμη Πλέσσα, θα εξετάσει όλες τις συμμετοχές και θα ανακοινώσει τους νικητές και δικαιούχους των δύο υποτροφιών στις σελίδες fb και Instagram του ΙΕΚ ΑΛΦΑ.
5. Τελευταία ημέρα για την υποβολή συμμετοχών ορίζεται η 25η Σεπτεμβρίου 2019.

Ενδιαφέρεσαι για πλήρεις σπουδές υπεροχής στη Μουσική Ακουστική & Τεχνολογία Ήχου;
Θέλεις να μάθεις να επεξεργάζεσαι σωστά τον ήχο;
Θες σπουδές που σου εγγυώνται ότι θα είσαι πανέτοιμος/η να ασκήσεις άμεσα το δημιουργικό σου επάγγελμα, αμέσως μετά την αποφοίτηση;
Ονειρεύεσαι, από ερασιτέχνης ηχολήπτης, που αγαπά τη μουσική και το θέατρο, να γίνεις επαγγελματίας;
Θες να έχεις ευελιξία στην εργασία σου;
Τότε δεν έχεις παρά να εμπιστευτείς τα νέα τμήματα Μουσικής Ακουστικής & Τεχνολογίας Ήχου (Ηχοληψίας) του ΙΕΚ ΑΛΦΑ, υπό την επίβλεψη του σημαντικού μουσικού και στιχουργού της γενιάς μας Μαυρίκιου Μαυρικίου, αλλά και να πάρεις μέρος στον μεγαλύτερο μουσικό διαγωνισμό που έγινε ποτέ, για σπουδές Μουσικής με υποτροφία «Μίμης Πλέσσας»!

*ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΕΔΩ:

Για περισσότερες πληροφορίες:

  • ΙΕΚ ΑΛΦΑ Αθήνας: Πατησίων 31, 210 5279500
  • ΙΕΚ ΑΛΦΑ Πειραιά: Φίλωνος 39, 210 41 20313
  • ΙΕΚ ΑΛΦΑ Γλυφάδας: Λ. Βουλιαγμένης 57, 210 9640117
  • ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης: Βαλαωρίτου 9, 2310 552406
  • iekalfa.gr