Παραμένουν αποκλεισμένοι ο πρόεδρος και οι καθηγητές του ΤΕΙ Πάτρας

Οι σπουδαστές δεν τους αφήνουν να φύγουν αν δεν παραιτηθεί ο Σ. Καπλάνης


ΕΛΛΑΔΑ
22:30
11/04/2013
Παραμένουν αποκλεισμένοι ο πρόεδρος και οι καθηγητές του ΤΕΙ Πάτρας
loading

Μέσα στην αίθουσα συνεδριάσεων του ΤΕΙ της Πάτρας εξακολουθούν να παραμένουν αποκλεισμένοι ο πρόεδρος του ιδρύματος, Σωκράτης Καπλάνης και καθηγητές-μέλη της διοίκησης.

Σπουδαστές που βρίσκονται και αυτοί στην αίθουσα ζητούν από το Σ. Καπλάνη να παραιτηθεί από τη θέση του προέδρου του ΤΕΙ, διότι, όπως αναφέρουν, σε διαφορετική περίπτωση δεν θα βγει από την αίθουσα. Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Σ. Καπλάνης, δεν υπάρχει κλίμα εκφοβισμού, αλλά όπως πρόσθεσε βρίσκεται μαζί με τους άλλους καθηγητές υπό καθεστώς ανελευθερίας, αφού δεν τους επιτρέπεται να βγουν από την αίθουσα.

Υπενθυμίζεται ότι οι σπουδαστές που αντιδρούν στο σχέδιο «Αθηνά», το οποίο προβλέπει τη μεταφορά της Σχολής Διοίκησης Οικονομίας από την Πάτρα στο Μεσολόγγι και την κατάργηση του Τμήματος Κοινωνικής Εργασίας μετά το 2018, μπήκαν νωρίτερα το απόγευμα στην αίθουσα συνεδριάσεων και ζήτησαν από το Σ. Καπλάνη να παραιτηθεί.

Σχετικά με τα επεισόδια που έγιναν το απόγευμα έξω από την αίθουσα, σπουδαστές επιμένουν στις καταγγελίες τους, πως δέχθηκαν επίθεση από άτομα που δεν ανήκουν στην εκπαιδευτική κοινότητα του ΤΕΙ. Όσον αφορά στους τραυματίες, τουλάχιστον δύο άτομα έχουν διακομιστεί στο νοσοκομείο.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει