Μπορεί να ζήτησε συγνώμη για το ρατσιστικό της σχόλιο στο twitter, όμως, η Βούλα Παπαχρήστου, που λόγω αυτού, αποκλείστηκε από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, κέρδισε μία… αρνητική πρωτιά.

«Πλασαρίστηκε» στη δεύτερη θέση της λίστας που δημοσιοποίησε το περιοδικό «Time» και η δημοσιογράφος, Kelly Conniff, στην οποία καταγράφονται τα δέκα χειρότερα tweets για το 2012.

Το κείμενο που αναφέρεται στα όσα έγραψε, φέρει τον χαρακτηριστικό τίτλο, «Racism At the Olympics».

«Με τόσους Αφρικανούς στην Ελλάδα… Τουλάχιστον τα κουνούπια του Δυτικού Νείλου θα τρώνε σπιτικό φαγητό!!», είχε γράψει προκαλώντας πρώτα αντιδράσεις και στη συνέχεια τον αποκλεισμό της από τους αγώνες του Λονδίνου.

Στην πρώτη θέση των χειρότερων Tweets, βρίσκεται η γκάφα του βρετανικού καταστήματος μόδας CelebBoutique, το οποίο ντύνει τους πελάτες του όπως ντύνονται οι διασημότητες. Οι υπεύθυνοι του καταστήματος, είδαν ότι στο twitter ήταν πρώτο στα trending topics η λέξη Aurora, λόγω της μαζικής δολοφονίας που είχε γίνει στην πρεμιέρα της νέας ταινίας Μπάτμαν στην Aurora του Κολοράντο.

Οι υπεύθυνοι του καταστήματος όμως δεν πήραν χαμπάρι πριν αναρτήσουν το εξής tweet:

«Η λέξη Aurora είναι στην κορυφή προφανώς λόγω του φορέματος μας Aurora, εμπνευσμένο από την Kim K» (“#Aurora is trending, clearly about our Kim K inspired #Aurora dress”). Ιδού και… το φόρεμα.

Δείτε εδώ τις αντιδράσεις για το ρατσιστικό της σχόλιο