Επειδή ο έρωτας γίνεται πιο απολαυστικός με ένα ποτήρι κρασί, η νέα σειρά κρασιών «Λευκός Κύκνος» και «Μαύρος Κύκνος», της εταιρίας Ελληνικά Κελλάρια Οίνων, συνοδεύει τα εγκαίνια της ομαδικής έκθεσης, Ερωτικά Καταφύγια και μερικές ερωτικές ιστορίες, που θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου, στις 12:00 π.μ., στη Γκαλερί Ζουμπουλάκη (Πλ. Κολωνακίου, 20).

Ο έρωτας λοιπόν «βρίσκει τον τόπο του» στη Γκαλερί Ζουμπουλάκη. Οι καλλιτέχνες αναζητούν τα προσωπικά τους ερωτικά καταφύγια σε μια χρονική στιγμή που λίγα πράγματα παραμένουν σταθερά. Η έκθεση αυτή προτρέπει το βλέμμα να αλλάξει για λίγο κατεύθυνση, να αναζητήσει κάτι πιο προσωπικό και αληθινό, όπως ο έρωτας.

Οι καλλιτέχνες έτσι, εμπνευσμένοι τόσο από την ίδια τη σημασία του έρωτα, όσο και από την φράση «κάθε καλή Τέχνη είναι ερωτική», που κάποτε είχε πει ο μεγάλος μουσικοσυνθέτης Μάνος Χατζηδάκης, προτείνουν την έκθεση σαν μια διέξοδο από την δύσκολη καθημερινότητά σας, σαν ένα αντίδοτο στην κρίση!

Η έκθεση Ερωτικά Καταφύγια και μερικές ερωτικές ιστορίες θα διαρκέσει έως τις 19 Ιανουαρίου και θα συμμετέχουν οι καλλιτέχνες:

Γιάννης Αδαμάκης, Διαμαντής Αϊδίνης, Μίλτος Γκολέμας, Μαρίνα Καρέλλα, Χρήστος Κεχαγιόγλου, Αντώνης Κυριακούλης, Τζένη Κωδωνίδου, Νίκος Λαγός, Χάρης Λάμπερτ, Γιάννης Μόραλης, Κυριάκος Μορταράκος, Ξενοφών Μπήτσικας, Νίκος Νικολάου, Αχιλλέας Παπακώστας, Κατερίνα Στεφανιδάκη, Μαρία Φιλοπούλου, Κώστας Χριστοπούλου, Γιάννης Ψυχοπαίδης κ.ά.

Η Ελληνικά Κελλάρια Οίνων αποδεικνύει για ακόμα μία φορά ότι βρίσκεται στο πλευρό της Τέχνης, συμμετέχοντας στα εγκαίνια με δύο εξαιρετικήςποιότητας κρασιά.

Ο «Λευκός Κύκνος» με την αρωματική ποικιλία του Μοσχοφίλερο, θα απογειώσει τις αισθήσεις σας με τη ζωηρή και φρουτώδη γεύση του, ενώ ο «Μαύρος Κύκνος» με την ποικιλία του Αγιωργίτικο, θα σας ταξιδέψει με την γεμάτη, απαλή γεύση και το βαθυκόκκινο, ρουμπινί χρώμα του.

Διάρκεια έκθεσης: 15 Δεκεμβρίου έως 19 Ιανουαρίου 2012
Ώρες λειτουργίας: Τρ., Πέ. & Παρ. 11.00 -15.00 και 17.00–20.00, Τετ. 11.00-15.00 και Σάβ. 11.00 –14.00 Κυριακή & Δευτέρα κλειστά