Εγκαινιάστηκε, το νέο διδακτήριο για την στέγαση Δημοτικού και Νηπιαγωγείου στην Σωτήρα Τρικάλων, απέναντι από τον νέο Οικισμό Εργατικών Κατοικιών.

Παρά τις προσπάθειες 2 ετών από πλευράς Περιφέρειας Τρικάλων, το κτήριο, εγκαινιάστηκε χωρίς διδακτικό εξοπλισμό, σύμφωνα με το trikalanews.gr.

Την ίδια ώρα, τόσο ο Προϊστάμενος της Α/Βάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Τρικάλων, όσο και ο Διευθυντής του Σχολείου, έκαναν έκκληση στους γονείς να εγγράψουν τα παιδιά του σε αυτό το νέο Σχολείο που θα είναι 6/θέσιο.

Στην σημερινή τελετή, παραβρέθηκε και ο εργολάβος του έργου, που σύμφωνα με πληροφορίες του trikalanews.gr έβαλε το χέρι στην τσέπη για να υπάρχει …ρεύμα στο σχολείο για να γίνουν χωρίς άλλα …απρόοπτα τα εγκαίνια…

Οι 8 αίθουσες (και όχι 6 που ειπώθηκε στα εγκαίνια), λίγες ώρες πριν το πρώτο «κουδούνι», δεν διαθέτουν θρανία ούτε και πίνακες.

Ο «αγώνας δρόμου», συνεχίζεται από την Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων, ώστε να καλυφθούν αστοχίες από πλευράς Δήμου Τρικκαίων και να φτάσουν …θρανία στο Σχολείο, ενώ ήδη οι γονείς, θα μεταφέρουν μόνοι τους, βιβλία από το παλιό σχολείο.