Νεφώσεις με βροχές στην Πελοπόννησο και στη Στερεά, βροχές και καταιγίδες στα κεντρικά και ανατολικά τμήματα του Αιγαίου με ισχυρά φαινόμενα στο Ανατολικό Αιγαίο, μικρή εξασθένηση των νοτιάδων και πτώση της θερμοκρασίας, περιμένουμε για σήμερα. Μέχρι αργά το βράδυ βροχές θα εκδηλωθούν και στην υπόλοιπη χώρα, σποραδικές καταιγίδες κυρίως πάνω από τη θάλασσα και παροδικές χιονοπτώσεις στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια ορεινά.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Βόρεια Ελλάδα από -2 έως 11 βαθμούς, στη Δυτική Ελλάδα από 6 έως 15, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 5 έως 14 βαθμούς, στο Βόρειο και Βορειοανατολικό Αιγαίο από 10 έως 14 βαθμούς και στα υπόλοιπα νησιωτικά τμήματα από 11 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις μέτριοι μέχρι ισχυροί και τοπικά σχεδόν θυελλώδεις. Μέτριοι νότιοι άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο.

Νεφώσεις με τοπικές βροχές κατά περιόδους, πιθανότητα πρόσκαιρης καταιγίδας, αλλά και πρόσκαιρη βελτίωση του καιρού τις βραδινές ώρες, στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 13 βαθμούς Κελσίου. Ασθενείς μέχρι μέτριοι άνεμοι μεταβλητών διευθύνσεων θα πνέουν στο Σαρωνικό και στο Νότιο Ευβοϊκό.

Νεφώσεις με τοπικές βροχές αργά το βράδυ, στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 11 βαθμούς. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν αρχικά βόρειοι σχεδόν μέτριοι και μετά το μεσημέρι ανατολικοί σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι.