Το εμπορικό κέντρο River West φοράει τα «καλά» του στις 21 Νοεμβρίου και υποδέχεται με την πιο ατμοσφαιρική και χαρούμενη διάθεση τις εορταστικές ημέρες των Χριστουγέννων, δημιουργώντας μια χώρα μαγική, με κατοίκους τον Άη – Βασίλη, τα ξωτικά, τους καλικάντζαρους, γεμάτη με ζαχαρωτά, όμορφα στολίδια, δώρα και μυρωδιές Χριστουγέννων.

Η πιο παραμυθένια χώρα στην Αττική, είναι φέτος η Χριστουγεννοχώρα του εμπορικού κέντρου River West.

Από την Παρασκευή, 2 Δεκεμβρίου, στις 6 το απόγευμα και μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2011, ο Άη Βασίλης φθάνει στη Χριστουγεννοχώρα με το μαγικό τρένο του, έχοντας διάθεση για πολλές Χριστουγεννιάτικες δραστηριότητες και για πλούσια δώρα στους μικρούς αλλά και στους μεγάλους φίλους του εμπορικού κέντρου.

Η Χριστουγεννοχώρα του RIVER WEST υπόσχεται ότι στις φετινές γιορτές κανένας δεν θα βαρεθεί, αφού από τις 3 έως τις 15 Δεκεμβρίου όλοι θα μπορούν να επισκεφθούν τον Αη – Βασίλη στο σπίτι του και να κάνουν βόλτα με το μαγικό του τρένο.

Μια βόλτα στην παραμυθένια χώρα με παρέα την «Πολύχρωμη Σπείρα» που θα δώσει την ευκαιρία στους μικρούς επισκέπτες να φτιάξουν Χριστουγεννιάτικες δημιουργίες και στολίδια για το δέντρο, να γράψουν ευχητήριες κάρτες γεμάτες αγάπη, να δημιουργήσουν το γούρι των Χριστουγέννων, να κερδίσουν το πιο γλυκό γλειφιτζούρι… και όλα αυτά διασκεδάζοντας!

Και το εορταστικό κλίμα θα συνεχίζεται γιατί τα αγαπημένα μας ξωτικά θα βρίσκονται στο εμπορικό κέντρο για να φτιάξουν τη διάθεση όλων με το δικό τους μοναδικό και μαγικό τρόπο.

Η Χριστουγεννοχώρα του εμπορικού κέντρου River West από τις 16 Δεκεμβρίου 2011 θα φιλοξενήσει το Ελληνικό Παιδικό Μουσείο δίνοντας την ευκαιρία στο κοινό μέσα από εκπαιδευτικά προγράμματα να ανακαλύψουν τα ήθη και τα έθιμα των Χριστουγέννων από διαφορετικούς τόπους της Ελλάδας αλλά και του εξωτερικού.