Εισαγγελική παρέμβαση για τη σχολική βία

Παρουσία αστυνομικών το... σχόλασμα!


ΕΛΛΑΔΑ
10:22
11/10/2011
Εισαγγελική παρέμβαση για τη σχολική βία
1
loading

Επείγουσα προκαταρκτική εξέταση διέταξε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Λαμίας Ν.Θεολογίτης για το θέμα της σχολικής βίας, μετά την επιστολή που του έστειλαν και την ενημέρωση που είχε από το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Γυμνασίου Λαμίας.

«Είναι πλέον γνωστό σε όλους ότι η έξαρση της βίας έχει καταστεί καθημερινό φαινόμενο στα σχολεία με αποτέλεσμα να κινδυνεύει η σωματική και ψυχική υγεία των παιδιών μας», αναφέρουν μεταξύ άλλων στην επιστολή τους οι γονείς.

Σύμφωνα με πληροφορίες του LαmiaReport, θα κληθούν από τον εισαγγελέα οι γονείς των παιδιών που παρουσιάζουν παραβατική συμπεριφορά, αλλά και τα ίδια τα παιδιά, μετά το σοβαρό πρόσφατο επεισόδιο σε σχολική εκδρομή. Την περασμένη Παρασκευή το μεσημέρι την ώρα που σχολούσαν τα παιδιά, σύμφωνα με πληροφορίες, απειλήθηκε νέο επεισόδιο μεταξύ μαθητών 1ου και 4ου γυμνασίου.

Επίσης έχει δοθεί εντολή και κάθε μεσημέρι την ώρα που σχολάζουν να υπάρχει διακριτική παρουσία της αστυνομίας έξω από τα σχολεία και στην ευρύτερη περιοχή του 4ου και του 1ου γυμνασίου.

Αισθητή ακόμη κάνουν την παρουσία τους οι αστυνομικοί τις απογευματινοβραδινές ώρες και στην πλατεία Διάκου, μετά τις καταγγελίες για τη δράση της συμμορίας των ανηλίκων.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar ineth

    κάμερες και μαγνητοφωνήσεις και όταν πιαστούν να μπουν σε αναμορφοτήριο ή φυλακές. Τι περιμένετε δηλαδή να χαθεί και δεύτερος "Άλεξ"?

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει