Το 2016 συμπληρώνονται 5 χρόνια από τότε που το RIVER WEST, το νέο εμπορικό κέντρο της Δυτικής Αττικής, άνοιξε τις πύλες του στο κοινό. Μια μεγάλη επένδυση στην περιοχή του Αιγάλεω που αγκάλιασε το καταναλωτικό κοινό της ευρύτερης περιοχής αλλά και άλλων περιοχών της Αθήνας και που συνεχίζει την πορεία του με τον ίδιο ενθουσιασμό αλλά με αυξημένη δυναμική.

Η επίσκεψη στο εμπορικό κέντρο είναι πλέον μέρος της καθημερινότητας και τακτική συνήθεια για μεγάλη μερίδα κατοίκων των δυτικών προαστίων. Το RIVER WEST αντιλαμβάνεται τις ανάγκες και επιθυμίες των επισκεπτών του και αντιδρά στις προκλήσεις της εποχής προχωρώντας σε επιλεκτικές συνεργασίες με επίκαιρους μισθωτές σε όλο το φάσμα της λιανικής, των υπηρεσιών και της εστίασης. Τον τελευταίο χρόνο 10 νέα καταστήματα (μεταξύ άλλων τα Mango, Pull & Bear, Stradivarious, Bershka, United Colors of Benetton, Women Secret) προστέθηκαν στο δυναμικό του εμπορικού κέντρου πλαισιώνοντας πολλές ακόμη σημαντικές μάρκες της ελληνικής και της διεθνούς αγοράς που με ικανοποίηση βλέπουν την επένδυση τους να αποδίδει.

Αποτέλεσμα των ανωτέρω είναι η αύξηση της επισκεψιμότητας κατά 40% την τελευταία διετία, η αύξηση του μέσου χρόνου παραμονής των πελατών κατά 20% και η αύξηση της πυκνότητας πωλήσεων των καταστημάτων κατά 35%.   Πλέον, το εμπορικό κέντρο επισκέπτονται κατά μέσο όρο 17.000 καταναλωτές Παρασκευή και Σάββατο ενώ 8.000 περνούν τις πόρτες του καθημερινά για να απολαύσουν μια εξαιρετική εμπειρία αγορών σε ένα μοντέρνο και εξαιρετικά φιλόξενο περιβάλλον για κάθε ηλικία και κάθε περίσταση.

Από καθημερινές ανάγκες μέχρι εξειδικευμένες αγορές και υπηρεσίες που διευκολύνουν τους καταναλωτές, το RIVER WEST έχει αναδειχθεί σε κορυφαίο προορισμό αλλά και μοναδική ευκαιρία για τις επιχειρήσεις που στεγάζονται σε αυτό. Το Εμπορικό Κέντρο συνεχίζει να εξελίσσεται και εντός του 2016 προχωράει σε νέες επενδύσεις άνω του 1 εκ. ευρώ που θα εμπλουτίσουν περαιτέρω την εμπειρία των επισκεπτών του.

RIVER-WEST-2

Λεωφόρος Κηφισού 96-98, Αιγάλεω (δίπλα στην ΙΚΕΑ),  τηλ.801 22 25 050,

www.riverwest.gr / www.facebook.com/RiverWestOfficial

Ωράριο Λειτουργίας Εμπορικών Καταστημάτων:

Δευτέρα-Παρασκευή: 09:00 – 21:00

Σάββατο: 09:00 – 20:00

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.