Υλικά

  • Για 2-4 άτομα
  • 2 κουταλιές της σούπας τυρί κρέμα
  • 250 γραμμάρια ταλατέλες
  • 6 φέτες μπέικον ψιλοκομμένες
  • 2 κουταλιές του γλυκού βούτυρο
  • λευκό πιπέρι, μοσχοκάρυδο, αλάτι
  • γραβιέρα τριμμένη για το σερβίρισμα

sidagi.gr
Τρόπος παρασκευής – Εκτέλεση συνταγής

Σε μια μεγάλη κατσαρόλα βράζουμε τις ταλιατέλες για 8 λεπτά. Στη συνέχεια ρίχνουμε το βούτυρο στη κατσαρόλα και καίμε τις ταλιατέλες ανακατεύοντας τα πολύ καλά. Ψιλοκόβουμε το μπέικον και το τηγανίζουμε μέχρι να πάρει χρώμα για περίπου 2 λεπτά σε μέτρια εστία.

Στη συνέχεια προσθέτουμε το τυρί κρέμα στο τηγάνι και ζεσταίνουμε 2 -3 λεπτά μέχρι να λιώσει. Έπειτα προσθέτουμε τις ταλιατέλες στο τηγάνι και ανακατεύουμε καλά. Τέλος σερβίρουμε με τυρί τριμμένο.
Σερβίρουμε με σαλάτα με σπανάκι και μήλο.