8
σχόλια
 1. avatar TreloKokori

  Τρεις και ο κούκος θα γίνουν

 2. avatar Ίσως Μακάρι..

  Να ήρθε το τέλος της ευρωπαϊκής ένωσης και μακάρι και της Γερμανίας

 3. avatar Ellraiser

  Ειναι μια τεραστια ευκαιρια για την γερμανια στην φτωχοποιηση των χωρων και στην ακομη μεγαλυτερη επιβολη της δυναμης της μεσω οικονομικης εξαρτησης και δανεισμου.
  Δανεισμος που θα φερει ακομη μεγαλυτερα κερδη και αλωση κρατικων περιουσιων.

  1. avatar Απόδημος

   Ξέρουν τι τους περιμένει γι αυτό φωνάζουν. Ξέρουν ότι μετράνε μέρες στην ΕΕ.

 4. avatar Ροδίτης

  Αν δε φύγουμε από αυτή τη Γερμανική Ένωση μια ζωή υποτελείς θα είμαστε. Αγγλία, Σκωτία, Ελβετία, Νορβηγία εκτός ΕΕ. Το 2009 η Ισλανδία μια χώρα 350.000 κατοίκων, έφτυσε την ΕΕ. Την Ιταλία τη κρατάνε με νύχια και με δόντια, στη Γαλλία πέφτουν νεκροί στις πλατείες, η Σουηδία και η Πολωνία ετοιμάζουν δημοψήφισμα για αποχώρηση. Πρέπει να είσαι εντελώς βλάκας δηλαδή για να δηλώνεις ευρωπαιστής.

 5. avatar ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ.

  Ειναι το 4 Ράιχ.οταν το καταλάβουμε θα είναι αργά.ο πρώτος πρόεδρος της εοκ ηταν στρατιωτικός της ναζιστικής Γερμανίας και (αθωώθηκε)στην δική της Νυρεμβέργης το ίδιο και ο δεύτερος πρόεδρος της εοκ τυχαίο δεν νομίζω. Ο Τσόρτσιλ είχε πει την Γερμανία πρέπει όλες οι χώρες να την βομβαρδίζουν καθε 50 χρόνια Εμείς μπορεί να μην ξέρουμε γιατι εκείνη όμως ξέρει.

 6. avatar Τι δεν καταλαβαινετε….

  Οσο η πιεση της οικονομιας των λοιπων χωρων παραγει μεταναστες προς ιδιο οφελος της Γερμανιας, κανενα μνημονιο, κανενα ομολογο και καμια χαλάρωση μέτρων και πλεονασματων δεν προκειται να γινει δεκτο......

 7. avatar Τραβάτε με και ας κλαίω.

  Θα συμφωνήσεις θα συμφωνήσεις.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει