Πήδηξε χωρίς δεύτερη σκέψη στο νερό για να σώσει… φάλαινα

Μια υπέροχη σκηνή στα ανοιχτά των ακτών της Καλιφόρνια


ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
15:22
05/11/2018
Πήδηξε χωρίς δεύτερη σκέψη στο νερό για να σώσει… φάλαινα
1
loading

Μια μεγάπτερη φάλαινα μπλέχτηκε σε μια λευκή σημαδούρα, με το σχοινί να έχει τυλιχτεί για τα καλά γύρω από την ουρά της.

Και το πλήρωμα μιας τράτας που είδε τη δύσκολη θέση στην οποία είχε περιέλθει το κήτος δεν το σκέφτηκε και πολύ τρέχοντας να βοηθήσει.

Αφού επικοινώνησαν και με την ακτοφυλακή, προσπάθησαν να κόψουν το σχοινί, ελπίζοντας πως η φάλαινα θα απελευθερωθεί. Η επιχείρηση κράτησε μιάμιση ώρα, δεν είχε όμως το αποτέλεσμα που περίμεναν, καθώς το σχοινί που ήταν δεμένο στον βυθό συνέχισε να παραμένει μπλεγμένο στην ουρά της, καθηλώνοντάς τη στο σημείο.

Υποθέτοντας πως κανείς δεν θα έρθει σε βοήθεια, μιας και η ακτοφυλακή τους είπε πως τίποτα δεν μπορούσε να γίνει και η φάλαινα ήταν καταδικασμένη, οι ψαράδες είπαν να σώσουν το κήτος από την περιπέτειά του. Αυτός που τράβηξε το βίντεο, ο Nicholas, δήλωσε μάλιστα πως η προσπάθεια του Sam που βιντεοσκόπησε ήταν η τρίτη, καθώς οι δύο άλλες απέτυχαν.

Κι εδώ βλέπουμε τον γενναίο ψαρά να καβαλάει το κήτος και να κόβει επιτέλους το σχοινί που έφτανε ως τον βυθό. Το κήτος που ήταν ανήσυχο στις αρχές, ηρέμησε όμως στο τέλος, κάνοντας τους ψαράδες να υποθέτουν πως κατάλαβε πως ήθελαν να το βοηθήσουν…

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar Pent

    Μπραβο παιδια, ο θεος να σας εχει καλα!!

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει