Άκρως οριακή χαρακτήρισε την κατάσταση με τη λειψυδρία, αλλά και τα προβλήματα στο δίκτυο υδροδότησης των Χανίων ο γενικός διευθυντής του ΟΑΔΥΚ Μάρκος Πατρελάκης.

Με σημερινές του δηλώσεις, ο κ. Πατρελάκης σημείωσε πως έχουν αδειάσει ακόμα και σωλήνες, με αποτέλεσμα να υπάρχουν πολλές βλάβες. Το ενδεχόμενο δε της εκ περιτροπής ύδρευσης θεωρείται ιδιαίτερα πιθανό.

«Είμαστε αναγκασμένοι από τις αρδεύσεις να δίνουμε νερό στις υδρεύσεις αλλά αν συνεχισθεί έτσι η κατάσταση πιθανόν τον επόμενο μήνα να αναγκασθούμε να κάνουμε περικοπές και στις υδρεύσεις», δήλωσε ο κ. Πατρελάκης.

Η λειψυδρία, είχε ως αποτέλεσμα να στερέψει και η λίμνη της Αγιάς. «Θα ενημερώσω τον κ. εισαγγελέα και από Δευτέρα θα προχωρήσω σε μηνύσεις κατά πάντως υπευθύνου. Θα εξαντλήσω όλα τα ένδικα μέσα για να βρεθεί λύση με τον πανέμορφο υδροβιότοπο για να σταθεροποιηθεί η στάθμη της λίμνης» τόνισε ο δήμαρχος Θερίσου.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.