Υπάρχουν σειρές που σε κερδίζουν από την αρχή και άλλες που χρειάζονται τον χρόνο τους για να σου κλέψουν την καρδιά.

Και το φετινό Country Comfort εντάσσεται αναμφίβολα στις τελευταίες, μια σειρά που έχει περάσει για πολλούς στα «ψιλά».

Εδώ έχουμε μια ηθοποιό που ξεπήδησε από το American Idol (Κάθριν Μακφί) να πρωταγωνιστεί σε μια σειρά για μια επίδοξη τραγουδίστρια της κάντρι, η πορεία της οποίας θα πάρει ξαφνικά αναπάντεχη τροπή.

Μετά από προσωπικά και επαγγελματικά σκαμπίλια, η ανερχόμενη αοιδός Μπέιλι καταλήγει να αναλάβει χρέη νταντάς στα πέντε παιδιά του κομψού καουμπόι Μπο.

Έλα όμως που η αναπάντεχη επαφή με την οικογένεια θα της ξαναδώσει νέα πνοή, τόσο ως μουσικό όσο και ως άνθρωπο.

Ένα νέο κωμικό sitcom είναι η σειρά, όσο ανάλαφρο χρειάζεται για να απευθυνθεί στο πλατύ κοινό. Δεν στοχεύει στον πειραματισμό και την πρωτοπορία, παρά στη δοκιμασμένη συνταγή της οικογενειακής κομεντί.

Θα σου θυμίσει πολύ το The Nanny, τα 10 ημίωρα επεισόδια είναι ωστόσο αρκετά διασκεδαστικά για εκείνες τις φορές που θες να καθαρίσεις το μυαλό σου και να δεις κάτι χωρίς να σκέφτεσαι.

Ξεχειλίζει συναίσθημα, έχει χιούμορ και τραγούδι και όλα μοιάζουν καλά τακτοποιημένα.

Αριστούργημα δεν θα το πεις αναμφίβολα, αν ξέρεις ωστόσο τι ψάχνεις, δεν θα σε απογοητεύσει. Το Country Comfort είναι η επιτομή του οικογενειακού sitcom, φτιαγμένο με τα παλιά και καλά υλικά της τηλεόρασης για όλους.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.