Ο καιρός ανοίγει, οι νύχτες έχουν αρχίσει να γίνονται πιο θερμές… Εφτασε λοιπόν η ώρα και για την πρώτη συναυλία στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών. Με τον Νίκο Πορτοκάλογλου και τις «Φτερωτές κιθάρες» να δίνουν το έναυσμα για διασκέδαση. Πρόκειται για συναυλία-γιορτή με όλα τα αγαπημένα τραγούδια του Πορτοκάλογλου αλλά και με ένα αφιέρωμα στη νέα δουλειά του.

Τίτλος της «Λιμάνια ξένα» και περιλαμβάνει μεταξύ άλλων την παρουσίαση ενός «δίσκου-φόρου τιμής σε όλους αυτούς τους ανώνυμους και επώνυμους ιδιοφυείς δημιουργούς, στους οποίους χρωστάμε το ότι έχουμε ακόμη δική μας ταυτότητα και γλώσσα».

Πρόκειται για μια προσπάθεια που έγινε, όπως λέει ο ίδιος ο τραγουδοποιός: «για να μην εγκαταλείψουμε την παράδοσή μας στο ράφι ενός μουσείου, αλλά να κρατήσουμε τη σχέση μας μαζί της ζωντανή και σε αυτή την εποχή της δοκιμασίας που περνάμε, μια ματιά στο παρελθόν όχι για να νοσταλγήσουμε και να μεμψιμοιρήσουμε αλλά για να αντλήσουμε έμπνευση για το μέλλον».

Πηγή: tospirto.net

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.