Το νέο Opel Mokka είναι ένα από τα πιο όμορφα της κατηγορίας B SUV, χάρη στη σύγχρονη Bold & Pure σχεδιαστική φιλοσοφία της –τέως- Opel και τη Γερμανικής εταιρίας. Με εξωτερικό χαρακτηριστικό το νέο έμβλημα (Opel Vizor) της μάρκας, με το ψηφιακό Pure Panel στο εσωτερικό που εξασφαλίζει ψηφιακή εργονομία και πλήθος έξυπνων συστημάτων υποβοήθησης, θεωρείται από τις κορυφαίες επιλογές της δημοφιλούς κατηγορίας.

Όμως, το ιδιαίτερα σημαντικό για την εποχή μας όπου η έλλειψη ημιαγωγών έχει επιφέρει πολύμηνες καθυστερήσεις στις παραδόσεις των καινούργιων αυτοκινήτων, είναι το ότι, πολλές από τις νέες εκδόσεις (Edition, Bold, Pure και More) του Mokka είναι ετοιμοπαράδοτες με τιμές που ξεκινούν από 21.900 ευρώ για την έκδοση Edition 1.2 Τurbo 100 ίππων και από 27.250 ευρώ για την ηλεκτρική έκδοση Mokka-e, συνυπολογίζοντας την κρατική επιδότηση (όταν βέβαια εγκριθεί το νέο πρόγραμμα «Κινούμαι Ηλεκτρικά»).

Τέλος, η απόκτηση ενός Mokka διευκολύνεται με το Πρόγραμμα !more Opel, χάρη στο οποίο οι υποψήφιοι πελάτες επωφελούνται από χρηματοδότηση με επιτόκιο 2,9% και από δωρεάν αναβάθμιση εξοπλισμού.