Την επίσημη ιστοσελίδα της επέλεξε η Sauber για να κάνει τα αποκαλυπτήρια του νέου μονοθεσίου της, του Sauber C-33 με κινητήρα Ferrari, που φέτος θα έχει στο τιμόνι τους Άντριαν Σούτιλ και Εστέμπαν Γκουτιέρες. Μια πρώτη γεύση θα πάρουν οι δύο πιλότοι στις δοκιμές που θα γίνουν την Τρίτη στη Χερέθ.

Το αφεντικό της ομάδας, η Μονίσα Κάλτερμπορν, ανέφερε πως «… θα χρησιμοποιήσουμε όσα έγιναν στο περασμένο πρωτάθλημα σαν διδάγματα για τη συνέχεια. Είναι απίθανο να κάνουμε προβλέψεις από τώρα για τη σεζόν, λόγω των αλλαγών στους κανονισμούς. Μετά τις χειμερινές δοκιμές θα μπορούμε να μιλήσουμε με μεγαλύτερη ασφάλεια για τους στόχους μας. Η αξιοπιστία του μονοθεσίου θα είναι πρωτεύουσας σημασίας, ειδικά στο ξεκίνημα της σεζόν».

Ο Άντριαν Σούτιλ, που άλλαξε ομάδα μετά από έξι αγώνες, δήλωσε πως «… θέλω μια πετυχημένη πορεία με τη Sauber και θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου γι’ αυτό. Η ομάδα έδειξε τις δυνατότητές της και τις προοπτικές εξέλιξής της, ειδικά στο δεύτερο μισό της περασμένης σεζόν».

Από την πλευρά του, ο Εστέμπαν Γκουτιέρες, ανέφερε πως «… είναι η τέταρτη σεζόν που στην ομάδα και η δεύτερη σαν πιλότος. Έμαθα πολλά την περασμένη περίοδο και νιώθω έτοιμος για το επόμενο βήμα. Θα κάνω ό,τι περνά από το χέρι μου για να βελτιωθώ και να υποστηρίξω την ομάδα».

Πηγή: sport-fm.gr