Η Mazda και πάλι στην Ελλάδα

Η πρώτη έκθεση στην Autoone Βουλιαγμένης


AUTO
19:42
10/06/2019
Η Mazda και πάλι στην Ελλάδα
loading

Μετά από περίπου έξι χρόνια παρουσίας στην ελληνική αγορά, η Mazda επέστρεψε και πάλι, χάρη στον όμιλο Συγγελίδη, ο οποίος εδώ και λίγες ημέρες ανέλαβε την αντιπροσώπευσή της.

Στα πλαίσια αυτής της δραστηριότητας του ομίλου, είχαμε και τα εγκαίνια του πρώτου επίσημου σημείου πώλησης μοντέλων της Mazda, που έλαβαν χώρα την Πέμπτη 6 Ιουνίου και ώρα 20.30 με μεγάλη προσέλευση κόσμου.

Πρόκειται για το κατάστημα “Autoone”, που βρίσκεται στην Λεωφόρο Βουλιαγμένης 88 (Γλυφάδα), στην έκθεση του οποίου ήδη βρίσκονται όλα τα νέα μοντέλα της μάρκας, ανάμεσα στα οποία και το δημοφιλέστατο MX-5.

Στην εκδήλωση των εγκαινίων παρευρέθηκε πλήθος κόσμου, καθώς και ο Πρέσβης της Ιαπωνίας  Yasuhiro Shimizu, η Εμπορική Ακόλουθος της Ιαπωνικής Πρεσβείας Yukiko Fujisawa, ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου, αλλά και ο  David McGonigle, Regional Director Mazda Central & South East Europe.

Η ολοκληρωμένη υπερσύγχρονη μονάδα Autoone συνολικής έκτασης 2.100 τ.μ. έχει στόχο την διαρκή και αξιόπιστη παροχή υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών τόσο σε επίπεδο πωλήσεων όσο και σε επίπεδο υπηρεσιών μετά την πώληση. Πρόκειται για την πρώτη έκθεση – πρότυπο στην Ευρώπη που υιοθετεί τη νέα εταιρική ταυτότητα της μάρκας.

Οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν την δυνατότητα να γνωρίσουν από κοντά και να οδηγήσουν όλη την ευρωπαϊκή σειρά μοντέλων της ιαπωνικής μάρκας, ξεκινώντας από το Mazda2, το ολοκαίνουριο Mazda3, το Mazda6, το  Mazda CX-3, το Mazda CX-5 και το εμβληματικό Mazda MX-5.

Όλα τα αυτοκίνητα χαρακτηρίζονται από την σχεδιαστική γλώσσα Κodo: Soul of Motion, τεχνολογίες Skyactiv και πλήρη γκάμα συστημάτων ασφαλείας i-Activsense safety.

Νίκος Τσάδαρης

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει