Ένα μοντέλο που αγαπήθηκε πολύ στην προμνημονιακή Ελλάδα ήταν το Jeep Wrangler που πρόσφατα παρουσιάστηκε ανανεωμένο προσφέροντας υψηλά επίπεδα άνεσης και οδηγικής απόλαυσης.

Το ολοκαίνουριο Jeep Wrangler προβάλλεται σαν ένα μοντέλο ικανό να γράψει ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία της μάρκας, μια ιστορία που ξεκίνησε το 1941.

Το Wrangler έχει ανανεωθεί πλήρως, αλλά εξακολουθεί να έχει μεγάλες δυνατότητες εκτός δρόμου, όντας αυθεντικό Jeep με σύγχρονα τεχνολογικά χαρακτηριστικά.

jeep2

Το -κατά τον κατασκευαστή- πιο ικανό Wrangler όλων των εποχών, περιλαμβάνει δύο προηγμένα συστήματα τετρακίνησης (Command-Trac και Rock Trac), και το Tru-Lock που «κλειδώνει» τον εμπρός και πίσω άξονα, ενώ διαθέτει και διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης (Trac-Lok).

Έτσι το νέο Wrangler μπορεί να ανταποκριθεί άψογα από το σκληρότερο έδαφος έως τους δρόμους της πόλης, όντας άνετο και μοντέρνο, ενώ συνοδεύεται από προηγμένες τεχνολογικές λύσεις όσον αφορά την ασφάλεια και τη συνδεσιμότητα.

jeep3

Η 4η γενιά Wrangler προσφέρεται σε τρεις διαφορετικές εκδόσεις (Sport, Sahara και Rubicon) όλες σε αμαξώματα δύο ή τεσσάρων θυρών, μαζί και ένα νέο πακέτο εξοπλισμού (Overland), αποκλειστικά στην έκδοση Sahara.

Στην Ευρώπη, οι πωλήσεις του νέου Wrangler θα ξεκινήσουν τον Σεπτέμβριο, αλλά σε συγκεκριμένες χώρες εκτός Ευρώπης (Ρωσία και Μέση Ανατολή), οι πρώτες μονάδες, θα είναι διαθέσιμες από τον Ιούλιο.

jeep4 jeep5 jeep6 jeep7 jeep8 jeep9 jeep10Νίκος Τσάδαρης