Ξεκίνησαν και στην ελληνική αγορά οι πωλήσεις του νέο Fiat Tipo. Στην ελληνική αγορά, το Fiat Tipo θα είναι διαθέσιμο με δύο εκδόσεις (Pop και Lounge), τέσσερις κινητήρες, δύο βενζίνης 1.4 95 ίππων, 1.6 E.torQ 110 ίππων και δύο τούρμπο ντίζελ 1.3 MultiJet II 95 ίππων και 1.6 MultiJet II 120 ίππων και δύο κιβώτια ταχυτήτων, μηχανικά κιβώτια πέντε και έξι σχέσεων και 6τάχυτο αυτόματο κιβώτιο.

Η έκδοση Pop ξεχωρίζει εξωτερικά από τις ζάντες 15΄΄, τη γρίλια με λεπτομέρειες χρωμίου, τους προφυλακτήρες στο χρώμα του αμαξώματος και τους διπλούς παραβολικούς προβολείς με ρυθμιζόμενο ύψος δέσμης φωτός. Στο εσωτερικό, ο βασικός εξοπλισμός περιλαμβάνει: Air Condition, UConnect radio με MP3 player και θύρες USB και AUX-in, οθόνη 3.5΄΄ LCD, πίσω προσκέφαλα, ηλεκτρικό σύστημα διεύθυνσης, ηλεκτρικό κεντρικό κλείδωμα, αυτόματο άνοιγμα πορτμπαγκάζ με φως, ηλεκτρικούς και θερμαινόμενους καθρέπτες. Η επένδυση του ταμπλό σε αυτήν την έκδοση είναι μαύρου χρώματος και τα καθίσματα αποτελούνται από υφασμάτινα μέρη Jacquard στη μέση και τις άκρες. Ο καταναλωτής μπορεί να επιλέξει μεταξύ δύο χρωματικών συνδυασμών για τα καθίσματα, γκρι/μαύρο είτε μπεζ/μαύρο. Ο εξοπλισμός ασφαλείας περιλαμβάνει εμπρός αερόσακους, ABS με EBD, ESC με ASR, Hill Holder, MSR, DST και ERM, αλλά και Σύστημα Παρακολούθησης Πίεσης των Ελαστικών (TPMS) και ρεζέρβα. Οι τιμές για αυτή την έκδοση ξεκινούν απο τα 13.199 ευρώ.

Επιπλέον της Pop, η πλούσια έκδοση Lounge προσθέτει σημαντικό στάνταρ εξοπλισμό, όπως επιχρωμιωμένες λεπτομέρειες (κάτω από τα πλευρικά παράθυρα και στη θύρα πορτμπαγκάζ), αυτόματη ενεργοποίηση προβολέων, αισθητήρας βροχής, 16΄΄ ζάντες αλουμινίου, αυτόματο κλιματισμό, cruise control, φώτα ομίχλης, εμπρός υποβραχιόνιο, σύστημα U-Connect με οθόνη αφής 5΄΄ και λειτουργία Bluetooth, audio streaming κτλ. Οι τιμές για αυτή την έκδοση ξεκινούν απο τα 14.548 ευρώ.

Οι καταναλωτές θα μπορούν ακόμα να επιλέξουν τα προγράμματα service Mopar Vehicle Protection, με την εγγύηση της FCA, που περιλαμβάνουν μια πλήρη σειρά επιλογών με ευρεία κάλυψη σε μηχανικά μέρη και ειδικά πλάνα συντήρησης. Για παράδειγμα, οι καταναλωτές μπορούν να επιλέξουν το πρόγραμμα Maximum Care, το οποίο καλύπτει τα ηλεκτρολογικά και μηχανικά μέρη του αυτοκινήτου για 5 χρόνια ή το Easy Care για την εκ των προτέρων αγορά προγραμματισμένων υπηρεσιών συντήρησης σε ανταγωνιστικές τιμές.