Μία ανατριχιαστική υπόθεση με θύμα ένα βρέφος μόλις 9 μηνών αποκαλύφθηκε στη Φλόριντα των ΗΠΑ. Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι το αγοράκι πέθανε αφού η 17χρονη μητέρα του, του έδωσε φαιντανύλη στο μπιμπερό του αντί για γάλα, επειδή ήθελε να ξεκουραστεί.

Το αδιανόητο περιστατικό σημειώθηκε στις 26 Ιουνίου όταν διασώστες και αστυνομικοί εντόπισαν το βρέφος χωρίς σφυγμό στο σπίτι που έμενε στην περιοχή Κάλαχαν. Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες το 9 μηνών μωρό κατέληξε στο νοσοκομείο στο οποίο μεταφέρθηκε. Αρχικά η μητέρα του ισχυρίστηκε ότι δεν είχε ιδέα τι είχε συμβεί αλλά στη συνέχεια, μετά από τις αλλεπάλληλες ερωτήσεις και πιέσεις των αστυνομικών, άλλαξε αρκετές φορές την ιστορία της, πράγμα που κίνησε τις υποψίες των Αρχών.

Ωστόσο, η νεκροψία ήταν αυτή που αποκάλυψε την φρίκη καθώς έδειξε στον οργανισμό του παιδιού ποσότητα φαιντανύλης ικανή να σκοτώσει 10 ανθρώπους. Τότε ήταν που η μητέρα, σε νέα ανάκριση, ομολόγησε ότι ήταν κουρασμένη και ήθελε να κοιμηθεί την ημέρα που το βρέφος άφησε την τελευταία του πνοή. Όπως είπε στους αστυνομικούς η 17χρονη είχε γεμίσει ένα μπουκάλι με γάλα σκόνη και μια ουσία που νόμιζε ότι ήταν κοκαΐνη αλλά τελικά αποδείχθηκε φαιντανύλη.

«Δυστυχώς, μερικά μωρά γεννιούνται από άτομα που δεν έχουν καμία δουλειά να είναι γονείς. Ποιος το κάνει αυτό; Ποια μητέρα μπορεί να κάνει αυτό; Αυτό δεν είναι φυσιολογικό. Είναι αρρωστημένο. Ξεπερνά τη φαντασία μου ότι η μια μητέρα μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο στο παιδί της. Κανείς δεν θα πρέπει να χάνει τη ζωή του λόγω αυτού του ναρκωτικού, ειδικά ένα αθώο παιδί» είπε εκπρόσωπος της αστυνομίας ανακοινώνοντας τις λεπτομέρειες της υπόθεσης.

Η μητέρα, το όνομα της οποίας δεν έχει δοθεί στη δημοσιότητα, κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση και κατοχή ναρκωτικών.