Ένα ζευγάρι από τη Βρετανία τσακώνονταν συχνά, συνήθως με πρωτοβουλία του συζύγου, για το στεγαστικό δάνειο που έχουν πάρει, με αποτέλεσμα η σύζυγος να βρει κρυφά εραστή, ο οποίος αποφάσισε να πληρώνει το χρέος της.

Συγκεκριμένα, η 37χρονη Julia (δεν αποκάλυψε το αληθινό όνομα της) μίλησε στη mirror.co.uk και είπε πως είναι παντρεμένη εδώ και μια δεκαετία με τον 40χρονο σύζυγο της και ζουν στο Ντόρσετ, ενώ έχουν και δύο παιδιά. Παρόλα αυτά, τσακώνονται συχνά, επειδή εκείνος αγχώνεται για την οικονομική τους κατάσταση κι ιδιαίτερα για το στεγαστικό δάνειο.

Ζευγάρι

Έτσι, εκείνη εν μέσω αφόρητης πίεσης -όπως υποστηρίζει αποφάσισε να μπει σε μια ιστοσελίδα γνωριμιών, όπου γνώρισε έναν 37χρονο που έχει μια «επιτυχημένη» δουλειά και οικονομική επιφάνεια.

Όπως ανέφερε η ίδια, δεν σκέφτηκε στιγμή αν εκείνος έχει χρήματα, απλά ήθελε να μπορεί να περάσει χρόνο με κάποιον. Έτσι, αφού συστήθηκαν και έμαθαν ο ένας για τη ζωή του άλλου, εκείνος προθυμοποιήθηκε να πληρώνει το στεγαστικό δάνειο της.

Μέχρι στιγμής, της έχει δώσει περίπου 3.000 ευρώ και κάθε φορά βάζει τα χρήματα στον λογαριασμό της για να τα καταθέσει εκείνη στην τράπεζα, ώστε να μη φανεί τίποτα ύποπτο.

Εμπιστοσύνη

Μάλιστα, η Julia αναφέρει ότι αν και φοβάται μήπως ο σύζυγος της μάθει την αλήθεια, δεν ανησυχεί ιδιαίτερα, αφού πλέον αισθάνεται άνετα, ειδικά από τη στιγμή που τακτοποίησε εν μέρει τα οικονομικά της προβλήματα.

Πλέον, με αφορμή το γεγονός ότι τα παιδιά της πηγαίνουν νηπιαγωγείο και δημοτικό, μπορεί να ξεκλέβει αρκετές μέρες μέσα στην εβδομάδα και να συναντιέται κρυφά με τον εραστή της.