Στους έξι ανέρχονται πλέον οι Έλληνες ομογενείς οι οποίοι έχουν πέσει νεκροί στην Ουκρανία ύστερα από βομβαρδισμούς σύμφωνα με τις πληροφορίες που μετέδωσε πριν λίγη ώρα η τηλεόραση του Ant1. Η τηλεόραση του ΣΚΑΪ, μετέδωσε πως οι 4 αυτοί Έλληνες ομογενείς έχασαν τη ζωή τους στο χωριό Μπουχάς, ένα χωριό το οποίο βρίσκεται στη πρώτη γραμμή, εκεί που μαίνονται οι σκληρές μάχες. Δεν έχει διευκρινιστεί αν ο θάνατός τους οφείλεται σε πυρά πυροβολικού ή βομβαρδισμούς. Το χωριό Μπουρχάς βρίσκεται βόρεια της Μαριούπολης.

Νωρίτερα από τους βομβαρδισμούς και τα πυρά στη Μαριούπολη, δυο Έλληνες ομογενείς είχαν πέσει νεκροί και άλλοι έξι είχαν τραυματιστεί, ανάμεσα τους και ένα παιδί, στο χωριό Σαρτανά.

ΥΠΕΞ: Η ανακοίνωση για το θάνατο των ακόμα τεσσάρων ομογενών στο χωριό Μπουχάς

Ακόμα μια ανακοίνωση εξέδωσε το Υπουργείο Εξωτερικών για το θάνατο τεσσάρων ομογενών στο χωριό Μπουγάς, βόρεια της Μαριούπολης.

«Εκφράζουμε την βαθύτατη θλίψη μας για τον αδόκητο θάνατο τεσσάρων ομογενών στο χωριό Μπουγάς, το οποίο βρίσκεται περίπου 70 χιλιόμετρα βορείως της Μαριούπολης. Εκφράζουμε τα ειλικρινή συλλυπητήρια στους οικείους τους και καταδικάζουμε απερίφραστα τις συνεχιζόμενες επιθέσεις εναντίον αμάχων» αναφέρεται στην ανακοίνωση.