Ένα κοριτσάκι 11 μηνών σκοτώθηκε και άλλα δύο μικρά παιδιά, 3 και 8 ετών, τραυματίστηκαν μετά από πυροβολισμούς που έπεσαν στο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν στην πόλη Σίρακιουζ της Νέας Υόρκης, σύμφωνα με την αστυνομία.

Το τραγικό περιστατικό συνέβη την Κυριακή το βράδυ, με το κοριτσάκι να δέχεται έναν καταιγισμό από σφαίρες, ενώ καθόταν στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου το οποίο οδηγούσε η μητέρα του.

Σύμφωνα με το cnn.com, η μητέρα του μωρού και η ξαδέρφη της επέβαιναν στο αυτοκίνητο μαζί με τα παιδιά τους, όταν κάποιος από άλλο αυτοκίνητο που ερχόταν από την αντίθετη κατεύθυνση άνοιξε πυρ εναντίον τους.

Οι δύο μητέρες δεν τραυματίστηκαν και μετέφεραν τα παιδιά στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του βρέφους. Τα άλλα δύο παιδιά, σύμφωνα με την αστυνομία, διέφυγαν τον κίνδυνο και νοσηλεύονται σε σταθερή κατάσταση.

Το βράδυ της Δευτέρας, η αστυνομιά συνέλαβε έναν 23χρονο, ύποπτο για το περιστατικό, στον οποίο απαγγέλθηκαν κατηγορίες. Ωστόσο ο άνδρας αρνήθηκε την εμπλοκή στο περιστατικό.

*Φωτογραφία αρχείου