Για τους λάτρεις των ιδιαίτερων ταξιδιών έχουμε να προτείνουμε ακόμα έναν προορισμό σε χώρες της Ασίας. Από τις 26 Δεκεμβρίου τα αεροπλάνα της Turkish Airlines θα προσγειώνονται στην πρωτεύουσα του Μπαγκλαντές, τη Ντάκα, μία από τις μεγαλύτερες πόλεις της Νότιας Ασίας.

Αυτός είναι ο 31ος ασιατικός προορισμός για την Turkish Airlines, η οποία στοχεύει να ενώσει όλο τον κόσμο εφαρμόζοντας και στην πράξη το μότο της «Globally yours». Οι πτήσεις θα γίνονται με ενδιάμεσο σταθμό το Καράτσι, τέσσερις φορές την εβδομάδα.

Ταξιδέψτε, λοιπόν, με την Turkish Airlines στην Ντάκα, δείτε από κοντά τις ομορφιές της, γνωρίστε τον πολιτισμό και τη φιλοσοφία μιας πόλης, η οποία σήμερα αποτελεί το κέντρο της πολιτικής, πολιτιστικής και οικονομικής ζωής του Μπαγκλαντές. Μιας χώρας, η οποία είναι γνωστή και ως «η πατρίδα της μουσελίνας», ενός από τα πλέον ενδιαφέροντα υφάσματα.

Μην παραλείψετε να επισκεφτείτε τον εντυπωσιακό ζωολογικό κήπο, το μεγαλύτερο της περιοχής, ο οποίος άνοιξε τις πόρτες του στο κοινό πριν από 36 χρόνια (το 1974) και φιλοξενεί περισσότερα από 2150 ζώα.