Πολυτελές ξενοδοχείο στο Βελιγράδι ενδιαφέρεται να κατασκευάσει ο επιχειρηματικός όμιλος του Ντόναλντ Τραμπ, όπως ανακοινώθηκε από το γραφείο του Πρωθυπουργού της Σερβίας, Ίβιτσα Ντάτσιτς, ο οποίος συναντήθηκε χθες με εκπροσώπους του Αμερικανού πολυεκατομμυριούχου.

Όπως αναφέρει το ΑΜΠΕ, της επίσκεψης των συνεργατών του κ. Τραμπ στο Βελιγράδι προηγήθηκαν συνομιλίες του με τον κ. Ντάτσιτς στη Νέα Υόρκη, κατά τη διάρκεια επίσκεψης του τελευταίου στις Ηνωμένες Πολιτείες, στα τέλη του 2013.

Ο κ. Τράμπ είχε εκδηλώσει τότε ενδιαφέρον για την ανέγερση στο Βελιγράδι ενός πολυτελούς ξενοδοχείου, παρόμοιου με αυτά της αλυσίδας «Trump Hotel Collection».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση από το γραφείο του κ.Ντάτσιτς ο Όμιλος σχεδιάζει να κατασκευάσει ένα ξενοδοχείο πέντε αστέρων, το οποίο θα διαθέτει συνεδριακές υποδομές και χώρους εκθέσεων.

Σήμερα και αύριο, οι συνεργάτες του κ. Τραμπ θα επισκεφθούν τοποθεσίες στο Βελιγράδι, ανάμεσα στις οποίες και το πρώην αρχηγείο του γιουγκοσλαβικού στρατού, στο κέντρο της πόλης, που υπέστη σοβαρές ζημιές στους βομβαρδισμούς από το ΝΑΤΟ, το 1999.

Ο πρωθυπουργός της Σερβίας εξέφρασε την υποστήριξη της κυβέρνησής του σε όλες τις πρωτοβουλίες, που σχετίζονται με την οικονομική ανάπτυξη και τις επενδύσεις.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.