Οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος στην περιοχή Amarillo του Τέξας δε δυσκολεύτηκαν ιδιαίτερα να πιάσουν ένα διαρρήκτη, ο οποίος λίγο νωρίτερα είχε επιχειρήσει να κλέψει ένα αυτοκίνητο.

Το μόνο που χρειάστηκε να κάνουν ήταν να… ακολουθήσουν τα ίχνη του στο χιόνι!

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Independent ο διαρρήκτης συνελήφθη όταν οι πατημασιές που είχε αφήσει στο χιόνι, οδήγησαν τους αστυνομικούς στην κρυψώνα του.

Νωρίτερα το αστυνομικό τμήμα είχε δεχτεί κλήση για πιθανή διάρρηξη σε όχημα, όταν ένας άντρας είδε κάποιον μέσα στο παρκαρισμένο του όχημα.

Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο είδαν τον Collin Thomas Ferguson να τρέχει και στη συνέχεια να επιστρέφει για να πάρει το κινητό του τηλέφωνο, το οποίο είχε ξεχάσει μέσα στο όχημα και να… τρέπεται και πάλι σε φυγή.

Για κακή του τύχη όμως, τα ίχνη που άφησε στο χιόνι οδήγησαν τους αστυνομικούς σε ένα άλλο παρκαρισμένο αυτοκίνητο, μέσα στο οποίο είχε προσπαθήσει να κρυφτεί ο Ferguson.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.