Στο παρά πέντε γλίτωσε την τραγωδία ένα ζευγάρι στο Οχάιο των ΗΠΑ, όταν ένα αυτοκίνητο «εισέβαλε» με ταχύτητα 160 χιλιομέτρων στο δωμάτιό του σε μοτέλ της περιοχής Toledo.

Ο Adrian Smith είχε μόλις σηκωθεί από την καρέκλα που καθόταν για να πάει στο μπάνιο όταν το SUV «καρφώθηκε» στο δωμάτιό όπου έμενε με την 8 μηνών έγκυο σύντροφό του. Το αυτοκίνητο κατέληξε εκεί ακριβώς που καθόταν ο ίδιος λίγα δευτερόλεπτα πριν ενώ ο κρότος από την πρόσκρουση ήταν τόσο μεγάλος που έμοιαζε να έχει εκραγεί το δωμάτιο.

«Αν δεν είχα σηκωθεί το αυτοκίνητο θα τον είχε λιώσει», πρόσθεσε η φίλη του Rochelle Watson.

Η Watson διανύει τον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της και από το ατύχημα έπεσε από το κρεβάτι της και βρέθηκε στο κενό ανάμεσα στο κρεβάτι και τον καναπέ. Ευτυχώς δεν τραυματίστηκε σοβαρά.

Οι διασώστες χρειάστηκε να γκρεμίσουν έναν τοίχο στο δωμάτιο για να μπορέσουν να βγάλουν το ζευγάρι έξω.

Στο τιμόνι του αυτοκινήτου βρισκόταν ο 32χρονος Thomas Wallace. Πριν καταλήξει στο δωμάτιο του ζευγαριού, χτύπησε δύο άλλα οχήματα, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου κι έπεσε πάνω σε ένα στύλο, Η αστυνομία δεν πιστεύει πως οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ.

Μετά την πρόσκρουση, ο Wallace επιχείρησε να το σκάσει με τα πόδια αλλά η αστυνομία τον συνέλαβε σε ένα κοντινό πάρκινγκ.

Παρά τη μεγάλη ταχύτητα με την οποία έτρεχε, δεν τραυματίστηκε κανείς σοβαρά. «Είναι θαύμα», δήλωσε ο ιδιοκτήτης του μοτέλ. Ωστόσο τρία δωμάτια του ισογείου έχουν υποστεί ζημιές και κάποιοι ένοικοι χρειάστηκε να αλλάξουν δωμάτιο.

Δείτε το βίντεο