Η Marion Shurtleff είναι μια 75χρονη γυναίκα η οποία κατοικεί στο San Clemente της Καλιφόρνια. Ακόμη και αν δεν πίστευε στα θαύματα, πλέον δεν μπορεί να ισχυριστεί το ίδιο, έπειτα από αυτό που της συνέβη.

Όλα ξεκίνησαν όταν η γυναίκα αγόρασε μια μεταχειρισμένη Βίβλο από ένα κατάστημα στη γειτονιά της. Όταν πήρε το βιβλίο, παρατήρησε ότι περιείχε μερικά κίτρινα φύλλα, χωρίς να τους δώσει σημασία.

Έπειτα από δύο μήνες, ωστόσο, τα κοίταξε να δει τι έγραφαν. Έκπληκτη η γυναίκα, διαπίστωσε ότι έβλεπε το γραφικό της χαρακτήρα αλλά και το όνομά της!

«Το άνοιξα και αμέσως είδα το όνομά μου. Αναγνώρισα το γραφικό μου χαρακτήρα. Μου ξέφυγε μια κραυγή. Άρχισα να τρέμω. Έκλαψα», περιγράφει η γυναίκα.

Αυτό που είχε βρει ήταν μια έκθεση που είχε γράψει η ίδια όταν ήταν μόλις 10 χρονών, δηλαδή 65 χρόνια νωρίτερα! Για να γίνει ακόμη πιο εντυπωσιακό το συμβάν, το γράμμα είχε γραφτεί όταν αυτή ζούσε στο Covington, του Κεντάκι που σημαίνει πάνω από 3.000 χιλιόμετρα μακριά από τη σημερινή της κατοικία!

Τώρα η Marion, προσπαθεί να εντοπίσει τον αρχικό ιδιοκτήτη της Βίβλου προκειμένου να μάθει γιατί κράτησε τις σελίδες αυτές.