Σε κατ΄ οίκον περιορισμό οι γονείς του Ματτέο Ρέντσι

«Δεν είναι κάτι για το οποίο πρέπει να γιορτάσουμε» δήλωσε ο Σαλβίνι


ΚΟΣΜΟΣ
1:29
19/02/2019
Σε κατ΄ οίκον περιορισμό οι γονείς του Ματτέο Ρέντσι
1
loading

Σε κατ΄οίκον περιορισμό ετέθησαν οι γονείς του ιταλού πρώην πρωθυπουργού Ματτέο Ρέντσι από την δικαιοσύνη της χώρας.

Σύμφωνα με ό,τι έγινε γνωστό, κατηγορούνται από τους δικαστικούς της Φλωρεντίας για έκδοση αποδείξεων που σχετίζονται με ανύπαρκτες εμπορικές συναλλαγές και για δόλια χρεοκοπία.

Η έκδοση αυτών των αποδείξεων αφορά την περίοδο από το 2015 μέχρι το 2018, ενώ το δεύτερο αδίκημα σχετίζεται με την περίοδο 2010- 2013.

Ο Ιταλός πρώην πρωθυπουργός Ματτέο Ρέντσι, στο παρελθόν, είχε δηλώσει ότι «στην περίπτωση που ο πατέρας του έχει παραβιάσει τον νόμο, θα πρέπει να τιμωρηθεί υποδειγματικά, πιο αυστηρά από τους άλλους ιταλούς πολίτες».

Χθες, όμως, όπως μεταδίδει ο ανταποκριτής του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων, έγραψε στο διαδίκτυο ότι «αναμένει με ανυπομονησία την δίκη, διότι όσοι είδαν τα διάφορα στοιχεία, τον διαβεβαίωσαν ότι δεν έχει ληφθεί ποτέ άλλοτε ένα τόσο ασύλληπτο και υπερβολικό μέτρο».

Σχετικά με την χθεσινή εξέλιξη, τέλος, ο ιταλός υπουργός εσωτερικών και γραμματέας της Λέγκα, Ματτέο Σαλβίνι, τόνισε: «Η σύλληψη των γονιών του Ρέντσι; Δεν είναι κάτι για το οποίο πρέπει να γιορτάσουμε».

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar ΑΡΙΣΤΕΡΟΔΕΞΙΑ Α.Ε (Εταιρεία διεκπεραιώσεων εθνικών και κοινωνικών θεμάτων πάντα εις βάρος των Ελλήνων και της Ελλάδος)

    Μέχρι και εκεί ρε μπροστά από τους μακαρονάδες είμαστε. Αυτοί κυριολεκτικά είναι για γέλια, έχουν κράτος ψιλοσοβαρό.
    Ενώ εδώ οι γονείς των δικών μας πρωθυπουργών, δεν κάθονταν σπίτι τους να γεράσουν βγάζοντας ψίχουλα, αλλά κυβερνούσαν και οι ίδιοι, ώστε να μπορούν να καλυφθούν μόνοι τους.
    Άλλωστε εμείς θα πληρώναμε....

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει