Άνθρακες αποδείχτηκε η μεγάλη αποκάλυψη που θα έκανε ο πολυεκατομμυριούχος επιχειρηματίας και μεγάλος πολέμιος του Μπαράκ Ομπάμα, Ντόναλντ Τραμπ.

Χθες από το πρωί φίλος του γνωστού πολυεκατομμυριούχου διέδιδε ότι ο επιχειρηματίας θα έκανε μία πολύ μεγάλη αποκάλυψη για τον αμερικανό Πρόεδρο, λιγότερο από δύο εβδομάδες πριν τις προεδρικές εκλογές της 6ης Νοεμβρίου.
Φυσικά το Ίντερνετ και κυρίως τα social media γέμισαν «πληροφορίες» και φήμες…

Η φήμη δε που φάνηκε να επικρατεί ήταν ότι θα αποκάλυπτε τα χαρτιά διαζυγίου που είχε καταθέσει η πριν από χρόνια η Μισέλ Ομπάμα, όταν ο σύζυγός της κατέβηκε για πρώτη φορά για Γερουσιαστής.

Σύμφωνα με βιβλίο που είχε κυκλοφορήσει πριν από μήνες η Μισέλ δεν ήθελε ο σύζυγος της να κατέβει στην πολιτική, λέγοντας ότι θα καταστραφεί ο γάμος τους, οπότε και είχε καταθέσει αίτηση διαζυγίου.

Η φήμη διαψεύστηκε, τα χαρτιά δε βρέθηκαν ποτέ και φυσικά αμφισβητείται έντονα η εγκυρότητά της. Έτσι όταν ο Τραμπ είπε ότι θα έκανε μεγάλη αποκάλυψη για τον Ομπάμα, το μυαλό όλων πήγε στο υποτιθέμενο διαζύγιο.

Αν έβγαινε κάτι τέτοιο, οι πολιτικοί αναλυτές θεωρούν σχεδόν βέβαιο ότι ο Ομπάμα θα είχε ήδη χάσει τις εκλογές της 6ης Νοεμβρίου όχι βέβαια λόγω διαζυγίου, αλλά λόγω του ότι είπε ψέματα στον αμερικανικό λαό παρουσιάζοντας το προφίλ ενός πολύ ερωτευμένου ανθρώπου και πολύ καλού οικογενειάρχη.

Όλα όμως διαψεύστηκαν όταν ο Τραμπ αποκάλυψε χθες ότι δίνει 5 εκατ. δολάρια σε όποιον του φέρει στοιχεία για την αίτηση διαβατηρίου του Ομπάμα, την αίτησή του για να μπει στο κολέγιο και διάφορα τέτοια έγγραφα «ξεθάβοντας» την παλιά ιστορία ότι ο Ομπάμα δεν είναι Αμερικανός…