Τα… χαρτιά διαζυγίου του Αμερικανού προέδρου Μπαράκ Ομπάμα και της Πρώτης Κυρίας υποστηρίζει πως θα φέρει στο φως της δημοσιότητας ο μεγιστάνας Donald Trump.

Λέγεται πως η άποψη που θα υποστηριχθεί είναι πως τα έγγραφα δείχνουν πως ο πρόεδρος των ΗΠΑ και η Μισέλ Ομπάμα πέρασαν κρίση στο γάμο τους περίπου το 2000 και σκέφτηκαν πολύ σοβαρά να χωρίσουν.

Ο Trump έριξε τη «βόμβα» τη Δευτέρα, υποστηρίζοντας πως την Τετάρτη θα κάνει μία ανακοίνωση «γιγαντιαία» που θα μπορούσε να αλλάξει την κούρσα για τη θέση του Αμερικανού Προέδρου.

Ο δισεκατομμυριούχος δήλωσε πως είχε κάτι «πολύ, πολύ μεγάλο να πει σε σχέση με τον πρόεδρο».

Ο Trump δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες αλλά ένας επενδυτής που εμφανίζεται στο ίδιο οικονομικό talk show υποστήριξε πως έχει περισσότερα στοιχεία.

Ο επενδυτής από τη Φλόριντα Douglas Kass έγραψε στο twitter πως ο Donald Trump θα ανακοινώσει πως έχει έγγραφα διαζυγίου που δεν είχαν ποτέ ξανά δει το φως της δημοσιότητας, που αφορούν τον Αμερικανό πρόεδρο και τη σύζυγό του.

Συνεντεύξεις τόσο με τον Kass όσο και με τον Trump αναρτήθηκαν σήμερα στην ιστοσελίδα του σόου.

Οι ίδιοι ισχυρισμοί περί διαζευκτηρίου είχαν διατυπωθεί νωρίτερα σε βιβλίο που κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους ο συγγραφέας Ed Klein. Ο Λευκός Οίκος είχε απαντήσει απορρίψει τις αναφορές σημειώνοντας πως ο Klein είχε παρελθόν κατασκευής «γεγονότων».