Η 30χρονη Ρωσίδα Galina Ryabkova κατηγορείται ότι πέταξε τα δύο της παιδιά από τον 15ο όροφο πολυκατοικίας στη Μόσχα επειδή… την είχαν κουράσει και ήθελε να απαλλαγεί από αυτά!

Κάμερα κλειστού κυκλώματος την κατέγραψε λίγο μετά την αποτρόπαια πράξη της, στα πλάνα της οποίας η παιδοκτόνος φαίνεται αρκετά ήρεμη και χωρίς ίχνος ταραχής.

Οι γείτονες είδαν τα παιδιά, ηλικίας 4 και 7 ετών, να πέφτουν στο κενό και να χτυπούν στο έδαφος. Αμέσως κάλεσαν ασθενοφόρα, αλλά τα παιδιά δεν κατάφεραν να επιζήσουν.

Ο σύζυγός της έλειπε σε επαγγελματικό ταξίδι. Το σπίτι τους βρισκόταν στον 8ο όροφο της πολυκατοικίας. Ένας γείτονας, όπως αναφέρει η βρετανική Daily Mail, είπε ότι η γυναίκα του τον ξύπνησε λέγοντάς του ότι «πέφτουν παιδιά έξω από τα παράθυρα».

«Είδα τα παιδιά να κείτονται στο έδαφος μπροστά στην είσοδο της πολυκατοικίας. Εκείνη τη στιγμή η μητέρα τους έφευγε από το κτίριο. Τη ρωτήσαμε αν ήταν τα παιδιά της αυτά και μας απάντησε χωρίς ίχνος συναισθήματος… “Ναι, τα πέταξα”» πρόσθεσε ο ίδιος.

Στο παρακάτω βίντεο φαίνονται οι τρομαγμένοι γείτονες να προσπαθούν με ήρεμο τρόπο να αποτρέψουν τη νεαρή γυναίκα από το να διαφύγει.

Η Ryabkova είχε αποπειραθεί να αυτοκτονήσει στο παρελθόν, επειδή ο άντρας της την απατούσε. Θα εισαχθεί σε ψυχιατρική κλινική όσο διαρκεί η έρευνα.