Η 24χρονη Chantelle Serginson από το Middlesbrough έπεσε από ύψος 25 μέτρων από το μπαλκόνι του ξενοδοχείου της στη Μαγιόρκα, όταν έχασε την ισορροπία της στην προσπάθειά της να πετάξει μια αράχνη έξω από τη βαλίτσα της!

Η νεαρή κοπέλα νοσηλεύεται στη μονάδα εντατικής θεραπείας έχοντας υποστεί σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και πολλαπλά κατάγματα στα πόδια, αφού έπεσε από τον 6ο όροφο του ξενοδοχείου που διέμενε στην περιοχή Magaluf.

Κάποιοι άφησαν να εννοηθεί ότι η άτυχη Chantelle έπεσε από το μπαλκόνι του ξενοδοχείου Hotel Marina Barracuda ύστερα από έναν καυγά που είχε με τη μητέρα της, όμως η ισπανική αστυνομία θεωρεί ότι το περιστατικό ήταν ατύχημα.

Η 44χρονη μητέρα της Chantelle, Kimberley Serginson, που δεν έχει φύγει λεπτό από το πλευρό της κόρης της στο νοσοκομείο δήλωσε: «Δεν μαλώναμε. Θα γελάσετε αν σας πω τι συνέβη. Είχαμε βρει μια αράχνη στη βαλίτσα και φωνάζαμε η μία στην άλλη ποια θα την πετάξει έξω και γελούσαμε δυνατά. Στο τέλος αρπάξαμε και οι δύο τη βαλίτσα και πετάξαμε την αράχνη έξω».

Τότε η Chantelle έχασε την ισορροπία της και έπεσε στο κενό.

Η κατάσταση της υγείας της κρίνεται κρίσιμη, αν και παρουσίασε κάποια σημάδια βελτίωσης, ενώ όπως ανέφερε η μητέρα της μπορεί να επικοινωνήσει μαζί της και έχει καλή διάθεση.