Ο προσωπικός δικηγόρος του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ κανόνισε να καταβληθεί το ποσό του 1,6 εκατομμυρίου δολαρίων σε ένα «κουνελάκι» του Playboy προκειμένου να κρατήσει μυστική τη σεξουαλική σχέση της με έναν στενό σύμμαχο του Ντόναλντ Τραμπ και στέλεχος των Ρεπουμπλικάνων υπεύθυνο για τη συγκέντρωση δωρεών για το κόμμα, γνωστοποίησε σήμερα ένα πρόσωπο με γνώση της υπόθεσης.

Ο Μάικλ Κόεν, στην οικία και στο γραφείο του οποίου έκανε έφοδο αυτήν την εβδομάδα το FBI αναζητώντας πληροφορίες για τα ποσά που καταβλήθηκαν σε γυναίκες οι οποίες υποστήριζαν ότι είχαν συνάψει σεξουαλικές σχέσεις με τον Αμερικανό πρόεδρο, χειρίστηκε το θέμα εκ μέρους του Έλιοτ Μπρόιντι, σύμφωνα με αυτό το πρόσωπο.

Ο άνθρωπος αυτός, που δεν θέλησε να κατονομαστεί, επιβεβαίωσε άρθρο της Wall Street Journal.

Σε μια ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα, ο Μπρόιντι επιβεβαίωσε ότι είχε σχέεσις με το μοντέλο του Playboy και προσφέρθηκε να τη βοηθήσει οικονομικά αφού εκείνη του είπε πως ήταν έγκυος. Το όνομα της γυναίκας δεν δόθηκε στη δημοσιότητα και η πηγή απέφυγε να το αποκαλύψει.

«Εκείνη από μόνη της αποφάσισε ότι δεν ήθελε να συνεχίσει με την εγκυμοσύνη και εγώ προσφέρθηκα να τη βοηθήσω οικονομικά κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης περιόδου. Έκτοτε δεν έχουμε μιλήσει» τονίζει ο Μπρόιντι στην ανακοίνωση που εξέδωσε.

Ο ίδιος ανέφερε ότι ο Κόεν επικοινώνησε μαζί τους αφού ήρθε σε επαφή με τον δικηγόρο της γυναίκας, τον Κιθ Ντέιβιντσον. Υποστήριξε ότι προσέλαβε τον Κόεν διότι ο Κόεν είχε επαγγελματικές σχέσεις με τον Ντέιβιντσον.