Το λένε «Bosu Body Bar» και καθημερινά αφήνει με το κλείσιμο σακούλες με όσα έχουν περισσέψει για όσους τα έχουν ανάγκη.

Οι ιδιοκτήτες του ανέβασαν φωτογραφίες στο Facebook, όπου έγραψαν: «Όταν κλείνουμε τις πόρτες, υποσχόμαστε να αφήνουμε σακούλες έξω με λαχταριστό φαγητό. Αν δείτε κάποιον στο Μάντσεστερ που να μοιάζει πεινασμένος, ενημερώστε τον πού μπορεί να βρει μια σακούλα με φαγητό. Διαδώστε την αγάπη».

Όπως ήταν φυσικό, το post έγινε αμέσως viral με χιλιάδες likes, shares και σχόλια που εγκωμίαζαν την καλή πράξη των ιδιοκτητών. Οι οποίοι, όπως είπαν στην εφημερίδα «Manchester Evening News», ετοιμάζουν ένα νέο πρόγραμμα για να βοηθήσουν ακόμα πιο αποφασιστικά όσους έχουν ανάγκη.

Να μαζεύουν φαγητό δηλαδή από διάφορα εστιατόρια και να το μοιράζουν όπου το χρειάζονται ζεστό-ζεστό. «Δεν είμαστε οι μόνοι που το κάνουμε», είπε ένας από τους ιδιοκτήτες, «και αναμφίβολα δεν είμαστε οι μόνοι που νοιάζονται για τους ανθρώπους που δεν έχουν, ελπίζουμε όμως πως όσοι το είδαν θα κάνουν το ίδιο. Είναι είτε αυτό είτε ο κάδος των σκουπιδιών. Τόσο απλά»…